Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Gulf Air επιστρέφει στην Αθήνα από τις 16 Ιουνίου 2014
Αεροπορικές εταιρείες

Η Gulf Air επιστρέφει στην Αθήνα από τις 16 Ιουνίου 2014

Οι τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις της Gulf Air από το Μπαχρέιν προς το 'Ελ. Βενιζέλος' της Αθήνας θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320-ER σε θέσεις δύο κατηγοριών, με 14 θέσεις Falcon Gold Class και 96 θέσεις Economy.

Ο εθνικός αερεομεταφορέας του Μπαχρέιν, Gulf Air, ανακοίνωσε ότι επαναφέρει τις πτήσεις της στην ελληνική πρωτεύουσα, με 4 δρομολόγια την εβδομάδα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με έναρξη στις 16 Ιουνίου 2014.

Η απόφαση της Gulf Air να επιστρέψει στην Αθήνα Athens ενισχύει τη στρατηγική της αεροπορικής εταιρείας να ενδυναμώσει το δίκτυό της με σημαντικούς διεθνείς προορισμούς και να παρέχει τόσο συνδέσεις τόσο για τους τουριστικούς επιβάτες όσο και τους επιχειρηματίες.

Ο Maher Salman Al Musallam, Acting Chief Executive Officer της Gulf Air, σχολίασε την απόφαση: “Διαβλέπουμε μοναδικές επιχειρηματικές και τουριστικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, παράλληλα με τα θετικά σημεία οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Σύμφωνα με αυτήν τη λογική και υποστηρίζοντας την επέκταση του δικτύου της Gulf Air σε προορισμούς-κλειδιά, όπως το Al Maktoum International στο Dubai World Central (DWC) και το Thiruvananthapuram στην Ινδία, είμαι ευτυχής να ανακοινώσω την επιστροφή των υπηρεσιών μας στην Αθήνα.

Η πτήση της Gulf Air μεταξύ Αθήνας και Μπαχρέιν θα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές, ευκολία χωρίς ενδιάμεσο σταθμό και άμεσες and συνδέσεις μέσω Μπαχρέιν προς τις χώρες του Αραβικού Κόλπου (GCC – Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Ομάν, Σαουδική Αραβία και Ην. Αραβικά Εμιράτα), την περιοχή της Μ. Ανατολής και της Αφρικής και περαιτέρω, σε συμφωνία με τη στρατηγική της εταιρείας ως έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς της Μ. Ανατολής.
 
Οι πτήσεις προς την Αθήνα θα είναι ελκυστικές προς τους κατοίκους του Μπαχρέιν και των χωρών GC, καθώς η ελληνική πρωτεύουσα είναι δημοφιλής τόσο για τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και όσους πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια. Αναμένουμε ότι η Αθήνα θα αποτελέσει μία επιτυχημένη προσθήκη στο δίκτυό μας και επιθυμούμε συνέχεια στους ισχυρούς δεσμούς μας με την ελληνική πρωτεύουσα”.

Οι τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις της Gulf Air θα γίνονται με αεροσκάφος Airbus A320-ER σε θέσεις δύο κατηγοριών, με 14 θέσεις Falcon Gold Class και 96 θέσεις Economy.

Υπενθυμίζεται ότι η Gulf Air είχε πάρει την απόφαση να αναστείλλει τις πτήσεις προς Αθήνα το Μάρτιο του 2012, για οικονομικούς λόγους, ύστερα και από μια μακρά περίοδο δύσκολων λειτουργικών συνθηκών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024