Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑπό τη Σανγκάη στα Χανιά – Τhe Aegean Rose Wedding 2014
Γαμίλια ταξίδια

Από τη Σανγκάη στα Χανιά – Τhe Aegean Rose Wedding 2014

Η αποστολή των Κινέζων μελλόνυμφων του θεσμου΄'Rose Wedding' στα Χανιά θα συνοδεύεται από 70 φίλους τους, δημοσιογραφική ομάδα 20 ατόμων και συνεργάτες στον τουριστικό τομέα.

Οι “Τριανταφυλλένοι Γάμοι”, παγκόσμια γνωστοί ως Rose Wedding, είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1998 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σανγκάης, από τη Διεύθυνση Τουρισμού Σαγκάης και το Δήμο Huangpu.

Πρόκειται για γαμήλιες τελετές μεγάλης κλίμακας, που καθιερώθηκαν ως αναπόσπαστο μέρος του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σανγκάης, προσελκύουν παγκόσμιο ενδιαφέρον λόγω καινοτομίας και στυλ, και αποτελούν, πια, σήμα κατατεθέν της ίδιας της πόλης.

Φέτος, το Rose Wedding “ντύνεται” στα χρώματα του Αιγαίου και έχει τις εικόνες και τις ευωδιές της Κρήτης. 16 ζευγάρια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στα Χανιά, θα επισκεφθούν το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο και, εν συνεχεία, θα ταξιδέψουν από το Ηράκλειο στην Σαντορίνη για να ολοκληρώσουν την περιήγησή τους στο Αιγαίο. Η ΑΝΕΚ, για το λόγο αυτό, διοργανώνει καλωσόρισμα των Κινέζων μελλόνυμφων στις 23 Απριλίου, στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Η αποστολή των Κινέζων μελλόνυμφων θα συνοδεύεται από 70 φίλους τους, δημοσιογραφική ομάδα 20 ατόμων και συνεργάτες στον τουριστικό τομέα.

Ο θεσμός Rose Wedding τελείται επιτυχώς από το 2000, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του σε χώρες όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Κορέα κ.λπ., αναδεικνύοντας το μοντέρνο πνεύμα των νεαρών Κινέζων, αλλά, και προωθώντας τη φιλική σχέση και επικοινωνία μεταξύ των χωρών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της καλής εικόνας του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024