Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτοχευμένη παρουσία της Πελοποννήσου στα βρετανικά ΜΜΕ
Προβολή προορισμού

Στοχευμένη παρουσία της Πελοποννήσου στα βρετανικά ΜΜΕ

Γνωστοποίηση μέσω δημοσιευμάτων του προορισμού 'Πελοπόννησος' στους Βρετανούς τουρίστες, ενόψει και της έναρξης των πτήσεων της EasyJet από Λονδίνο προς Καλαμάτα στις 22 Απριλίου.

Στην εφημερίδα “Daily Star Sunday”, ένα από τα μεγαλύτερα έντυπα της Βρετανίας, με ημερήσια κυκλοφορία άνω των 500.000 αντιτύπων, βρέθηκε η “Μυθική Πελοπόννησος”. Η συντάκτρια Pat Wooding βρέθηκε στην Πελοπόννησο τον περασμένο Ιούλιο σε fam trip που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με μεμονωμένους τουριστικούς συντάκτες της Βρετανίας. Στόχος αυτών των δράσεων είναι η γνωστοποίηση του προορισμού ενόψει και της έναρξης των πτήσεων της EasyJet από Λονδίνο προς Καλαμάτα στις 22 Απριλίου.

Ήδη έχουν προηγηθεί τα άρθρα της Jennifer Cox στην εφημερίδα “Daily Express”, που κυκλοφορεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα “top nationals” και η οποία έχει μεγάλη κυκλοφορία με 750.000 φύλλα και 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα στο website της. Έχει προηγηθεί επίσης η δημοσίευση του διάσημου τουριστικού blogger Iain Mallory, ο οποίος είναι συχνά προσκεκλημένος εθνικών οργανισμών τουρισμού ανά τον κόσμο και ο οποίος έχει ένα πιστό κοινό και το portal του λαμβάνει περίπου 200.000 επισκέψεις κάθε μήνα.

Στην ίδια ομάδα συντακτών βρέθηκε στην Πελοπόννησο ο David Wooding, εκ μέρους της εφημερίδας “Sun”, της οποίας η ημερήσια κυκλοφορία ανέρχεται σε 2.300.000 αντίτυπα και το website της δέχεται 28.000.000 επισκέπτες κάθε μήνα, όπου αναμένεται το άρθρο του.

Σε συνέχεια της ίδιας προσπάθειας στα τέλη Απριλίου θα διοργανωθεί fam trip από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με 25 τουριστικούς πράκτορες από την Πολωνία, με στόχο να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, ενόψει των πρώτων πτήσεων φέτος το καλοκαίρι από την Πολωνία δύο φορές την εβδομάδα. Στις αρχές Απριλίου θα φιλοξενηθούν 12 μέλη του Δ.Σ. του Eurocities (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων), tour operator και τουριστικοί συντάκτες στον τομέα του αγροτουρισμού από χώρες της Ε.Ε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024