Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠιστοποίηση Accessibility Pass για τα ξενοδοχεία Crowne Plaza Athens City Center και Holiday Inn Athens
Ξενοδοχεία

Πιστοποίηση Accessibility Pass για τα ξενοδοχεία Crowne Plaza Athens City Center και Holiday Inn Athens

Στελέχη και υπάλληλοι των ξενοδοχείων Crowne Plaza Athens City Center και Holiday Inn Athens συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών με ανάγκες προσβασιμότητας και πιστοποιήθηκαν, ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Tα ξενοδοχεία Crowne Plaza Athens City Center και Holiday Inn Athens έλαβαν πιστοποίηση Accessibility Pass, για την προσβασιμότητά τους προς άτομα με αναπηρία ακοής.

Το Accessibility Pass είναι ένα ολοκληρωμένο παγκόσμιο σχήμα πιστοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, το οποίο κατατάσσει το επίπεδο προσβασιμότητάς τους, βάσει των υποδομών τους, των υπηρεσιών που προσφέρουν και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Παράλληλα, στελέχη και υπάλληλοι των ξενοδοχείων συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών με ανάγκες προσβασιμότητας και πιστοποιήθηκαν, ανάλογα με την ειδικότητά τους, με τα

Accessibility Certifications for Professionals in

  • Hotel Management
  • Hotel Guest Services και
  • Hotel Housekeeping & Facilities Services.

Οι πιστοποιήσεις του Crowne Plaza Athens City Center, του Holiday Inn Athens και του ανθρώπινου δυναμικού τους έγιναν από την εταιρεία PEOPLECERT.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Center.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024