Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςTo 1o ιστιοπλοϊκό Hellenic Match Racing Tour με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις στην Πάρο
Αθλητικός τουρισμός

To 1o ιστιοπλοϊκό Hellenic Match Racing Tour με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις στην Πάρο

Το Hellenic Match Racing Tour αποτελεί μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της Icarus Sailing Media, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Το πρώτο “Hellenic Match Racing” άνοιξε πανιά στις 11 Απριλίου στην Παροικιά της Πάρου, όπου όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής ιστιοπλοΐας έδωσαν το “παρών” προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και ανερχόμενα ταλέντα είναι ανάμεσα στη λίστα συμμετοχών με τους Σοφία Μπεκατώρου, Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο, Θεόδωρο Τσουλφά, Παναγιώτη Μάντη, Στρατή Ανδρεάδη, Ιάσονα Σπανομανώλη, Μαρία Χριστίνα Κοντογιαννοπούλου και Jurek Stremiecki να είναι τα μεγάλα ονόματα των κυβερνητών των 8 ομάδων που συμμετέχουν.

Το “Hellenic Match Racing Tour” αποτελεί μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της Icarus Sailing Media υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη του ΕΟΤ. Οι αγώνες είναι συναρπαστικοί με γρήγορους ρυθμούς και συνεχή δράση. Ο αγωνιστικός στίβος βρίσκεται πολύ κοντά στην ακτή, δίνοντας τη δυνατότητα στους παρευρισκομένους να απολαύσουν το υπέροχο θέαμα. Οι αγώνες Match Race  αποτελούν μια μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων, όπου η κάθε ομάδα προσπαθεί να νικήσει τον αντίπαλό της. Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και των αθλητών που τιμούν τη χώρα μας φέρνοντας διεθνείς διακρίσεις και αφετέρου η ανάδειξη των σταθμών της διοργάνωσης (Πάρος, Άνδρος, Αθήνα), αλλά και συνολικότερα της Ελλάδας ως έναν μοναδικό προορισμό εναλλακτικού – αθλητικού τουρισμού.

Από τις 11 έως τις 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του Hellenic Match Racing Tour στην Πάρο με μεγάλη επιτυχία και την ενεργό υποστήριξη του Δήμου Πάρου. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, οι ανατροπές, οι έντονες διεκδικήσεις και το όμορφο σκηνικό του κόλπου της Παροικιάς συνετέλεσαν στην προσφορά πλούσιου θεάματος στους παρευρισκομένους. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ακολούθησε η απονομή των επάθλων με σύσσωμη την παρουσία των αθλητών, των στελεχών της διοργανώτριας εταιρείας και πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία της Πάρου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024