Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτήριξη του Δήμου Τρίπολης στον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου
Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

Στήριξη του Δήμου Τρίπολης στον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

Κατά τη δημοσία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης, και κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο Τ.Ο.Π., ενόψει του πρόσφατου σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού περί κατάργησης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Πελοποννήσου και της μετάβασης αρμοδιοτήτων από την Τρίπολη στην Πάτρα, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα για την παραμονή της Υπηρεσίας στην Τρίπολη.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του προς το Δήμο Τρίπολης, εκφράζει ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.), για την έμπρακτη αναγνώριση και στήριξη των προσπαθειών του Οργανισμού σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

Κατά τη δημοσία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης, της 28ης Μαρτίου 2014 και κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, ενόψει του πρόσφατου σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού περί κατάργησης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Πελοποννήσου και της μετάβασης αρμοδιοτήτων από την Τρίπολη στην Πάτρα, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα για την παραμονή της Υπηρεσίας στην Τρίπολη, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την αξία του έργου που επιτελείται από  την Π.Υ.Τ. Πελοποννήσου προς όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση, όλες σχεδόν οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα που έχει για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και για τον Δήμο Τρίπολης, η θέσπιση της πόλης της Τρίπολης, ως έδρα του Τ.Ο.Π. καθώς επίσης και η ανάληψη της προεδρία του Οργανισμού από τον Τριπολίτη, ακαδημαϊκό και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας, κ. Κωνσταντίνο Μαρινάκο, αποφάσισαν την παραχώρηση ειδικού χώρου γραφείου εντός του κτηρίου του παλαιού Δημαρχείου της Τρίπολης, προς κάλυψη των αναγκών της στέγασης και των συναντήσεων του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

“Θερμά ευχαριστούμε το δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τρίπολης για την αμέριστη στήριξη των ενεργειών μας, γεγονός το οποίο αναμφίβολα  προάγει την τουριστική ανάπτυξη και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των αναπτυξιακών φορέων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, θέτοντας έτσι, τις προϋποθέσεις για μια κοινή προσπάθεια εξόδου από την κρίση”, δήλωσε ο κ. Μαρινάκος.

Στη φωτογραφία, η πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας, Τρίπολη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024