Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates "προσγειώνεται" στο Dubai Mall
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates "προσγειώνεται" στο Dubai Mall

Η αεροπορική εταιρεία φέρνει τον προσομοιωτή πτήσης του αεροσκάφους Α380 και εγκαινιάζει το επίσημο κατάστημά της στο εμπορικό κέντρο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο.

Ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Emirates Airline και του Ομίλου, εγκαινίασε χθες το Emirates Official Store και το Emirates A380 Experience – τον πρώτο προσομοιωτή πτήσης A380 για το κοινό στη Μέση Ανατολή – στο εμπορικό κέντρο Dubai Mall.

Τοποθετημένο στο Village στο Dubai Mall, το Emirates A380 Experience παρουσιάζει στους επισκέπτες το θάλαμο διακυβέρνησης ενός από τα πιο σύγχρονα αεροσκάφη στον κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα, σε όσους βρεθούν στο γνωστό εμπορικό κέντρο, να βιώσουν τη μαγεία της προσγείωσης και της απογείωσης σε 12 από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Επίσης, οι επισκέπτες θα βαθμολογηθούν βάσει της απόδοσής τους στην καλύτερη πλοήγηση του αεροσκάφους, ανταγωνιζόμενοι με τους φίλους ή την οικογένειά τους. Το Emirate A380 Experience αποτελεί τη δεύτερη αντίστοιχη κατασκευή τέτοιου είδους της εταιρείας. Το πρώτο Emirates Aviation Experience εγκαινιάστηκε στο Λονδίνο το περασμένο έτος κι έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό.


Ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Emirates Airline και του Ομίλου, στη θέση του πιλότου στο πρώτο προσομοιωτή πτήσης A380 για το κοινό, μαζί με τον κυβερνήτη Capt Moataz Alswaini.

“Η Emirates αποτελεί το μεγαλύτερο διαχειριστή A380 στον κόσμο με 47 αεροσκάφη στο στόλο μας, αεροσκάφος το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους πελάτες μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε στους λάτρεις της αεροπλοΐας άλλη μία μοναδική προοπτική του μεγαλύτερου επιβατικού αεροσκάφους στον κόσμο μέσω του Emirates A380 Experience. Έχοντας λάβει τη θετική ανταπόκριση του κοινού στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιστεύουμε ότι το Emirates A380 Experience θα αποτελέσει μια πολύ δημοφιλή δραστηριότητα για τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, καθώς και ιδανική ομαδική δραστηριότητα μεταξύ επαγγελματικών ομάδων (team building activity)”
, δήλωσε ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum.

“Παρουσιάζοντας το Emirates A380 Experience και το Emirate Official Store στο Dubai Mall, στοχεύουμε στο να έρθουμε πιο κοντά με ένα ευρύτερο ακροατήριο σε ένα lifestyle περιβάλλον μεγάλης επισκεψιμότητας. Παράλληλα, επιδιώκουμε με τον τρόπο αυτό να τους δώσουμε ένα δείγμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην Emirates, ανεξάρτητα από το πότε θα είναι το επόμενο ταξίδι τους”, συμπλήρωσε.

Οι επισκέπτες του Emirates A380 Experience θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν πάνω από ιστορικά μνημεία του Παρισιού και τα κανάλια του Άμστερνταμ, και να φτάσουν έως και το μοναδικό αστικό τοπίο του Χονγκ Κονγκ, όλα αυτά μέσα από οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Λίγα μόλις βήματα μακριά, το νέο Emirates Official Store διαθέτει την πλήρη γκάμα λογοτυπημένων προϊόντων της εταιρείας – η οποία περιλαμβάνει από μοντέλα αεροσκαφών και ειδών ένδυσης μέχρι και τη συλλογή Little Travellers και αξεσουάρ ταξιδιού, καθώς επίσης την πλήρη σειρά από φανέλες ποδοσφαιρικών συλλόγων στους οποίους η Emirates είναι επίσημος χορηγός. Το Emirates Official Store είναι το 10ο κατάστημα λιανικής πώλησης της εταιρείας στην περιοχή και το πρώτο σε εμπορικό κέντρο.

Ξεκινώντας με μια σειρά από εταιρικά δώρα, η Emirates έχει αναπτύξει σταδιακά την γκάμα των λογοτυπημένων προϊόντων της εγκαινιάζοντας το πρώτο Emirates Official Store το 1996. Η σειρά προϊόντων της Emirates έχει εμπλουτιστεί και συνεχώς κερδίζει την αγάπη των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν, φορούν, συλλέγουν και εκθέτουν τα συγκεκριμένα προϊόντα. Με εκατοντάδες είδη σε προσφορά, οι επισκέπτες του Dubai Mall μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ένα κομμάτι της Emirates, ως ενθύμιο, ή ως δώρο για τους αγαπημένους τους.

Το Emirates Official Store και το Emirates A380 Experience είναι πλέον ανοικτά για το κοινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024