Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΕπέκταση της Key Tours στην Ιταλία
Τουριστικά γραφεία

Επέκταση της Key Tours στην Ιταλία

Οι εκδρομές που αρχικά προσφέρονται από την Key Tours προς Ιταλία είναι Ρώμη, Βατικανό, Βενετία, Φλωρεντία, Μιλάνο, και Σιέννα, όπου συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε αξιοθέατα αλλά και οι μεταφορές.

Η γνωστή εταιρεία Key Tours, που δραστηριοποιείται από το 1963 στις οργανωμένες εκδρομές για όλη την Ελλάδα, πρόσφατα ανέπτυξε το δίκτυο της προσφέροντας και εκδρομές στην Ιταλία. Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία τώρα μπορούν να κάνουν κράτηση στον κόμβο keytours.it και να προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία.

Οι εκδρομές που αρχικά προσφέρονται είναι Ρώμη, Βατικανό, Βενετία, Φλωρεντία, Μιλάνο, και Σιέννα όπου συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε αξιοθέατα αλλά και οι μεταφορές.

Ο κ. Δημήτρης Μπιστόλας, διευθύνων σύμβουλος της Key Tour, ανέφερε ότι “με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας και σε άλλες αγορές εκτός Ελλάδας, στοχεύσαμε αρχικά στην γειτονική μας Ιταλία. Η Ιταλια αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Μεσογείου, ενώ επόμενος στόχος μας είναι η Ισπανία για μέσα στο 2015. Η κίνηση μας αυτή βασίζεται στο ισχυρό brand name που έχουμε και αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για τη βέλτιστη αξιοποίηση της επένδυσης που έχουμε κάνει στο Internet”.

Ο ελληνικός κόμβος της εταιρείας, keytours.gr, προσφέρει στους πελάτες της εκδρομές σε όλη την Ελλάδα. Το περιεχόμενο του για να διευκολύνεται η πλοήγηση του χρήστη χωρίζεται σε 4 άξονες, οργανωμένες εκδρομές, private tours, shore excursions, και transfers. O κόμβος λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2013 και μέχρι τώρα τα ελληνικά τουριστικά γραφεία το έχουν αποδεχθεί ως εργαλείο κρατήσεων κυρίως λόγω της εύκολης χρήσης του και της μεγάλης ποικιλίας των προσφερομένων εκδρομών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024