Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝεκρή στην πίστα του αεροδρομίου 'Ελ Βενιζέλος'
Ατύχημα στο αεροδρόμιο

Νεκρή στην πίστα του αεροδρομίου 'Ελ Βενιζέλος'

DAA

Στον προστατευόμενο χώρο του αεροδρομίου 'Ελευθέριος Βενιζέλος' άφησε την τελευταία της πνοή, μια εργαζόμενη του αεροδρομίου.

Τραγικό ατύχημα έγινε τις μέρες του Πάσχα στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο μια εργαζόμενη στο αεροδρόμιο, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από το λεωφορείο που κινείται στην πίστα του αεροδρομίου και μεταφέρει τους επιβάτες από τα αεροπλάνα στο κεντρικό κτίριο.
 
Σύμφωνα με καταγγελίες η γυναίκα έμεινε αβοήθητη, ενώ όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες “χάθηκε κρίσιμος χρόνος για τη γυναίκα”, καθώς οι διασώστες έφτασαν στο σημείο έπειτα από ένα τέταρτο. Το όχημα που σκότωσε τη γυναίκα μόλις είχε παραλάβει τους επιβάτες που είχαν φτάσει στην Αθήνα με πτήση από τη Μύκονο. Την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος ανέλαβαν η Τροχαία του αεροδρομίου και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024