Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣημαντικές διακρίσεις της Louis Cruises στα Tourism Awards
Βραβεύσεις

Σημαντικές διακρίσεις της Louis Cruises στα Tourism Awards

Ένα χρυσό βραβείο για τη συμβολή της στην τοπική και κοινωνική ανάπτυξη και δύο χάλκινα βραβεία για τη διεθνή διαφημιστική εκστρατεία και την εν πλω γαστρονομία της απέσπασε η Louis Cruises.

Η Louis Cruises βραβεύτηκε στο πλαίσιο των Tourism Awards 2014 λαμβάνοντας συνολικά τρία βραβεία, ένα χρυσό και δύο χάλκινα στις αντίστοιχες κατηγορίες που συμμετείχε. Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το ‘Χρυσό Βραβείο’ στην κατηγορία Συμβολή στην Τοπική Και Κοινωνική Ανάπτυξη, όντας η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με βάση την Ελλάδα, που αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα των τοπικών κοινωνιών. Και αυτό, γιατί κάθε μέρα και για 6 μήνες, 4 από τα πλοία της εταιρείας βρίσκονται σε ελληνικά λιμάνια, δίνοντας οικονομική ‘ανάσα΄στις τοπικές οικονομίες με τους 454.318 επιβάτες που διακίνησε το 2013. Επίσης, παρέλαβε το ‘Χάλκινο Βραβείο’ για την ολοκληρωμένη επικοινωνιακή εκστρατεία της, καθώς προβάλει τους ελληνικούς προορισμούς σε 17 χώρες και μάλιστα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, βάσει των αποτελεσμάτων των ερευνών που συστηματικά πραγματοποιεί. ‘Χάλκινο Βραβείο’ τέλος της απονεμήθηκε για την πλούσια και κυρίως ελληνική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει στα κρουαζιερόπλοιά της.  
 
Tα Tourism Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure. Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού στην χώρα μας, βραβεύθηκαν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.
 
Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Louis Cruises δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα βραβεία και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τόσο τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία όσο και την Κριτική Επιτροπή για την αναγνώριση και ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ στη Louis Cruises. Και τα τρία βραβεία είναι σημαντικά και αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς καταδεικνύουν την πολυδιάστατη συμβολή της εταιρείας μας στη βιώσιμη τοπική ανάπτυξη, στη διαφήμιση της χώρας μας σε όλο τον κόσμο ως προορισμό κρουαζιέρας και τέλος στην προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και αυθεντικής γαστρονομικής εμπειρίας, μέσα από τις μοναδικές γεύσεις της Παραδοσιακής μας Κουζίνας”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024