Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε φόβους για απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της Virgin Australia
Αεροπορικές εταιρείες

Μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε φόβους για απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της Virgin Australia

Μεθυσμένος ήταν τελικά ο επιβάτης που επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο του Boeing 737-800 της Virgin Australia, σε πτήση της από το Μπρισμπέιν προς το Μπαλί της Ινδονησίας.

Αίσια έκβαση είχε το θρίλερ με την απόπειρα αεροπειρατείας στην πτήση VA41 της Virgin Australia, δεύτερης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Αυστραλίας, που είχε απογειωθεί από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και κατευθυνόταν στο Μπαλί.

Ο πιλότος έκανε αμέσως επείγουσα κλήση για αεροπειρατεία σε εξέλιξη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο συναγερμός έλαβε τέλος, αφού, σύμφωνα με την εταιρεία, αιτία για όλο τον πανικό ήταν ένας μεθυσμένος επιβάτης που προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο.

Το αεροδρόμιο Ντεπασάρ του Μπαλί όπου προσγειώθηκε τελικά το αεροπλάνο παραμένει κλειστό και όλες οι πτήσεις εκτρέπονται σε άλλα αεροδρόμιο. Ο επιβάτης πάντως συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση. Εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε ότι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο, σώοι και αβλαβείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024