Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία της Lamway Hotel Management Group με την εταιρεία hotelising*
Hotel management

Συνεργασία της Lamway Hotel Management Group με την εταιρεία hotelising*

Στόχος της συνεργασίας μεταξύ Lamway Hotel Management Group και hotelising* είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε επίπεδο προώθησης των ξενοδοχείων σε αγορές του εξωτερικού, αλλά και σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές.

Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Lamway Hotel Management Group και η εταιρεία hotelising*, η οποία εξειδικεύεται στη διαχείριση πωλήσεων των ξενοδοχείων, εγκαινιάζουν μια νέα δυναμική συνεργασία.
 
Στόχος της γενικότερης συνεργασίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε επίπεδο προώθησης των ξενοδοχείων σε αγορές του εξωτερικού, αλλά και σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές με αποτέλεσμα τη διασφάλιση υψηλών πληροτήτων και καλού επιπέδου τουριστών στα ξενοδοχεία, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
 
Η Lamway Hotel Management Group διαθέτοντας στο portfolio της επτά ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά (Σαντορίνη, Πάρο και Νάξο), αναζητά διαρκώς νέους τρόπους προώθησης των ξενοδοχείων, βρίσκεται κοντά στα νέες τεχνολογικές εφαρμογές και εκμεταλλεύεται τις σύγχρονες εφαρμογές marketing και προώθησης των ξενοδοχείων.
 
Η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών αναμένεται ότι θα προσφέρει στους ξενοδόχους ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024