Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Singapore Airlines επίσημος χορηγός του Grand Prix της Formula 1 Σιγκαπούρης
Αεροπορικές εταιρείες

H Singapore Airlines επίσημος χορηγός του Grand Prix της Formula 1 Σιγκαπούρης

Η φετινή διοργάνωση θα ονομαστεί 2014 Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix και θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου στο Marina Bay Street Circuit, στο λιμάνι της Σιγκαπούρης.

Η Singapore Airlines υπέγραψε συμφωνία με τον Όμιλο της Formula One για την ανάληψη του ρόλου του επίσημου χορηγού του Grand Prix της Formula 1 Σιγκαπούρης.

Ως εκ τούτου, η φετινή διοργάνωση θα ονομαστεί “2014 Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix” και θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου στο Marina Bay Street Circuit, στο λιμάνι της Σιγκαπούρης.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε ο επίσημος χορηγός ενός από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες στο καλεντάρι της F1 και διπλά χαρούμενοι που το γεγονός αυτό θα συμπέσει του χρόνου με την επέτειο των 50στών γενεθλίων της Singapore”, δηλώνει ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong. “Η Singapore Airlines υποστήριζε ανέκαθεν την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού. Η συμμετοχή μας στο πρώτο νυχτερινό αγώνα της F1 παγκοσμίως, θα λειτουργήσει εις όφελος των κατοίκων της Σιγκαπούρης αλλά και των επισκεπτών της”.

Ο CEO του Ομίλου της Formula One, Bernie Ecclestone αναφέρει: “Είμαστε χαρούμενοι που η Singapore Airlines εντάσσεται στην οικογένεια της Formula 1 ως επίσημος χορηγός του εξαιρετικά δημοφιλούς Grand Prix της FORMULA 1 Σιγκαπούρης, του πρώτου νυχτερινού αγώνα F1 που καταδεικνύει τη διορατικότητα της Σιγκαπούρης, αξία που υπηρετεί πιστά και η Singapore Airlines”.

Από την πλευρά του ο κ. Ong Beng Seng της GP Pte Ltd Σιγκαπούρης, δηλώνει: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε Singapore Airlines ως επίσημο χορηγό του Grand Prix της Formula 1 Σιγκαπούρης. Δεδομένης της πρωτοφανούς παγκόσμιας εμβέλειας της εταιρικής εικόνας της, η συγκεκριμένη συνεργασία θα εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει εξαιρετικές ευκαιρίες για την προώθηση τόσο της Σιγκαπούρης όσο και της Formula 1 ανά τον κόσμο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024