Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Gulf Air εγκαινιάζει την ειδική προώθηση 'Double Miles' στην Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Gulf Air εγκαινιάζει την ειδική προώθηση 'Double Miles' στην Αθήνα

Η Gulf Air θα επαναρχίσει τις πτήσεις της προς την ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας που αρχίζουν στις 16 Ιουνίου 2014.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, Gulf Air, εγκαινίασε μια ειδική προώθηση με την ονομασία “Double Miles” δίνοντας στα μέλη του προγράμματος FalconFlyer την ευκαιρία να κερδίσουν διπλά μίλια όταν πετούν για Αθήνα, η οποία αποτελεί το νέο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας.

Ενισχύοντας τη στρατηγική της εταιρείας, για την ενδυνάμωση του δικτύου της με βασικούς παγκόσμιους προορισμούς και παρέχοντας στρατηγικές επιχειρηματικές και τουριστικές συνδέσεις, η Gulf Air θα επαναρχίσει τις πτήσεις της προς την ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας που αρχίζουν στις 16 Ιουνίου 2014.

H ανώτερη διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών και Ελέγχου Ποιότητας Υπηρεσιών της Gulf Air, κα Kavita Sharma AlJassim, σχολίασε: “Το Πρόγραμμα FalconFlyer της Gulf Air, αποσκοπεί να ενισχύσει και να κάνει πιο ικανοποιητική την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας. Αυτή η προσφορά που θα διαρκέσει ένα μήνα συμπίπτει με την επικείμενη επανέναρξη των πτήσεων προς την Αθήνα, δίνοντας σε όλα τα μέλη FalconFlyer την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην ελληνική πρωτεύουσα, ενώ παράλληλα θα κερδίσουν ακόμα περισσότερα μίλια”.

Το πρόγραμμα FalconFlyer της Gulf Air, με καινοτόμα κίνητρα και οφέλη για τους συχνούς ταξιδιώτες της αεροπορικής εταιρείας, προσφέρει στα μέλη του ελκυστικά προνόμια και επιπρόσθετα οφέλη, όπως μπόνους σε μίλια έως 250%, ειδικά προνόμια σε μέλη οικογενειών τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Άλλα πλεονεκτήματα του προγράμματος περιλαμβάνουν τις καλύτερες τιμές εξαργύρωσης και το καλύτερο σύστημα μιλίων για την κατηγορία premium κερδίζοντας στο GCC και της Middle East region, ειδικά ωφελήματα σε online κρατήσεις, ένα γενναιόδωρο μπόνους αποσκευών, τρία χρόνια εγκυρότητα στα μίλια, απεριόριστη πρόσβαση στο lounge της εταιρείας, προτεραιότητα στο χειρισμό  αποσκευών και εγγυημένες θέσεις. Επιπλέον τα μέλη του σχεδίου FalconFlyer, απολαμβάνουν και άλλα ωφελήματα τα οποία έχουν ως σκοπό να κάνουν την ταξιδιωτική εμπειρία πιο ευχάριστη και αποδοτική

Η προώθηση “Double Miles “ισχύει από την 16η Ιουνίου μέχρι την 16η Ιουλίου 2014. Η εγγραφή στο πρόγραμμα Air FalconFlyer της Gulf Air μπορεί να γίνει με μια επίσκεψη στο gulfair.com.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024