Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ Electrolux Professional κατέκτησε το βραβείο Red Dot Award: Product Design 2014
Εξοπλισμός

Η Electrolux Professional κατέκτησε το βραβείο Red Dot Award: Product Design 2014

Η thermaline M2M κέρδισε το βραβείο Red Dot: Best of the Best for highest quality and ground breaking design, ξεπερνώντας τις άλλες 4.815 συμμετοχές – υποψηφιότητες.

Τα μηχανήματα thermaline M2M (Made to Measure) της Electrolux Professional, επιλέχθηκαν και κέρδισαν από ολόκληρη την 40-μελή επιτροπή ειδικών το βραβείο “Red Dot Award: Product Design 2014”, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως. Έτσι βραβεύεται η Electrolux Professional για το “design excellence και τον επαγγελματικό μαγειρικό εξοπλισμό Swiss-made. Η thermaline M2M κέρδισε το βραβείο Red Dot: Best of the Best for highest quality and ground breaking design, ξεπερνώντας τις άλλες 4.815 συμμετοχές – υποψηφιότητες. Η Electrolux Professional κατατάσσεται παγκοσμίως στη κορυφή του product design.

Μετά από πολυήμερη διαδικασία η επιτροπή Red Dot ξεχώρισε από τις παγκόσμιες άλλες συμμετοχές την thermaline – M2M (Made to Measure) ως την πλέον κορυφαία. Αυτή η επιτυχία θα γιορταστεί στις 7 Ιουλίου, μαζί με 1.200 καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Η Electrolux Professional θα παρουσιάσει το έπαθλό της κατά την διάρκεια της εορτής στο Aalto Theater στο Essen της Γερμανίας. Μετά από το Gala, η έκθεση νικητών θα ανοίξει για το κοινό στο Red Dot Design Museum στο Essen, όπου η thermaline M2M θα εκτίθεται για 4 εβδομάδες πριν λάβει την θέση της στη διαρκή έκθεση νικητών.

Ο απλός αλλά κορυφαίος σχεδιασμός αυτής της σειράς μηχανημάτων μαγειρικής, προκύπτει από την εγγυημένη ποιότητά της. Ο κρυστάλλινος πίνακας χειρισμού και ελέγχου σχεδιάστηκε για άψογη ορατότητα και ακρίβεια, στις ρυθμίσεις θερμοκρασιών, που είναι ελεύθερης επιλογής και ακριβείας, κατά 1ο απόλυτα. Η Electrolux Professional προσφέρει πλήρεις γκάμες μηχανημάτων υψηλής απόδοσης, με λειτουργίες και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται και στον πιο απαιτητικό πελάτη. Η έννοια της εταιρείας να λειτουργούν με τους κορυφαίους στην παγκόσμια λίστα Chefs και ταλαντούχους chefs σε όλο τον κόσμο, οδήγησε την Electrolux Professional στην κατασκευή καινοτόμων, πρωτοποριακών και μοναδικών λύσεων, οι οποίες βελτιώνουν και προωθούν την καθημερινή δουλειά στα εστιατόρια ανά τον κόσμο και βοηθά να απολαμβάνουν οι καταναλωτές τα φαγητά τους. Είναι η επαγγελματική μάρκα με τη μοναδική εξειδίκευση για κάθε εργασία. Η Electrolux Professional εξοπλίζει περισσότερα του ενός τρίτου εστιατόρια που έχουν βραβευθεί με αστέρι.

“Είμαστε ιδιαίτερα και τιμητικά βραβευμένοι με το πιο διεθνές και καταξιωμένο βραβείο design στον κόσμο, για την αξεπέραστη ποιότητά μας και excellence design, όπως παλαιότερα οι εταιρείες Apple, Audi, Porsche κατακτούσαν” αναφέρει ο κ. Michele Cadamuro, Design του Ομίλου Electrolux. “Η παγκόσμια επιτροπή επέλεξε εμάς στην κορυφαία κατηγορία ‘Best of the Best’ για το design, την ποιότητά του, μεταξύ άλλων χιλιάδων τέλειων και καλά σχεδιασμένων συμμετοχών. Αυτό το βραβείο επικυρώνει την αποφασιστικότητά μας για excellence στο σχεδιασμό μέσα από τη συνεργασία και σκληρή δουλειά ολόκληρης της Ομάδας Συνεργατών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024