Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΞεκίνησε η διαδικτυακή καμπάνια του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου
Φεστιβάλ

Ξεκίνησε η διαδικτυακή καμπάνια του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου

Ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά φεστιβάλ που διοργανώνεται από 26 έως 29 Ιουνίου 2014 στη Ρόδο έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του με έντονους ρυθμούς. Το 8ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου οργανώνεται από το "Μεσαιωνικό Ρόδο" σε συνεργασία με το ΚΕΚ "Γ. Γεννηματάς ΑΕ".

Το 8ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου το οποίο διοργανώνεται 26 με 29 Ιουνίου 2014 στη Ρόδο προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Νέες δημιουργικές ομάδες που εκπαιδεύονται ήδη στα εργαστήρια που οργανώνει το “Μεσαιωνικό Ρόδο” με τη συνεργασία του ΚΕΚ “Γ. Γεννηματάς ΑΕ” θα πάρουν μέρος φέτος, εμπλουτίζοντας τις δράσεις της διοργάνωσης. Ξυλοπόδαροι, Χορευτές, Τσαμπουνιέρηδες, Τυμπανιστές, Αλχημιστές και πολλοί ακόμα μουσικοί και καλλιτέχνες, θα δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στη Μεσαιωνική Πόλη που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

“Σε πείσμα των καιρών, οι πολίτες οργανώνονται και δημιουργούν και ας μην τελεσφόρησαν οι υποσχέσεις θεσμών και φορέων για μία μεγάλη διοργάνωση του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ που θα γινόταν το σήμα κατατεθέν του νησιού μας. Με τα πενιχρά διατιθέμενα μέσα και τις ανεπαρκείς επιχορηγήσεις κάνουν υπερβάσεις για να φέρουν εις πέρας μία διοργάνωση που έχει τις ανάγκες σχεδόν μίας κινηματογραφικής παραγωγής”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» κάνει το πρώτο βήμα για τη διεύρυνση του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ, σε έναν θεσμό αντάξιο του νησιού της Ρόδου, που θα αγκαλιάσει ολόκληρη η τοπική κοινωνία και οι φίλοι του, όπου και αν βρίσκονται αυτοί και απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην καμπάνια του, στη διεθνή πλατφόρμα Indiegogo: igg.me/at/medievalfestival

“Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε οι παραγωγοί μίας αξιοσημείωτης διοργάνωσης με διεθνή εμβέλεια που θα δώσει Φωνή στο Μνημείο της μεσαιωνικής μας πόλης για να διηγηθεί την ένδοξη ιστορία του, θα συμβάλει στη διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς και την ανάδειξη των δυνατοτήτων του μοναδικού αρχιτεκτονικού σκηνικού της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, αλλά και των άλλων καλοδιατηρημένων κάστρων του νησιού.

Απ’όλους όσους μοιράζονται το ίδιο όραμα μαζί μας, για να αποκτήσει η Ρόδος το δικό της λαμπερό πολιτιστικό γεγονός, τόσο ξεχωριστό στη λεκάνη της Μεσογείου, δεδομένου του σκηνικού που το περιβάλλει, ζητάμε:

  • Να Μοιραστείτε το Σύνδεσμο (link) της Καμπάνιας μας
  • Να Μιλήσετε στους φίλους και την οικογένεια σας γι’αυτήν
  • Και να επισκεφτείτε το φεστιβάλ μας”

Το “Μεσαιωνικό Ρόδο” ζητά, για όποιους είναι δυνατόν, και μπορούν, να συνεισφέρουν έστω και 2 ευρώ από το στέρημα τους, για να καλυφθούν οι πολύπλευρες ανάγκες του φεστιβάλ (ειδικά κοστούμια, μεσαιωνικά υποδήματα, κεραμικά σκεύη, σκηνικά, αμοιβές καλλιτεχνών κ.λπ).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024