Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔημιουργία εικονικών περιηγήσεων στο Σπήλαιο της Καστανιάς και την Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς
Προβολή

Δημιουργία εικονικών περιηγήσεων στο Σπήλαιο της Καστανιάς και την Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς

Με εικονικό τρόπο περιήγησης η Μονεμβασιά δίνει τη δυνατότητα στον δυνητικό επισκέπτη της να γνωρίσει δύο από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, το σπήλαιο Καστανιάς και την Καστροπολιτεία.

Συνεχίζοντας την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων ηλεκτρονικών μορφών τουριστικής προβολής, ο Δήμος Μονεμβασιάς προσφέρει μια καινούργια εμπειρία στους επισκέπτες του www.monemvasia.gr

Πρόκειται για εικονικές περιηγήσεις 360 μοιρών υψηλής ανάλυσης στα δύο σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής.

Στο Σπήλαιο της Καστανιάς, ο χρήστης κατεβαίνει στα έγκατα της γης και αντικρίζει αυτό το θαύμα των 3 εκατομμυρίων ετών. Μετακινείται στις αίθουσες του σπηλαίου και παρατηρεί το διάκοσμο από το έδαφος έως την οροφή του.

Στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, απολαμβάνει την ατμόσφαιρα στα στενά καλντερίμια και τις πλατείες αλλά και τη μοναδική θέα από σημεία της Άνω Πόλης σαν να βρίσκεται εκεί ημέρα και νύχτα. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα να μάθει πληροφορίες για τα σημαντικότερα κτίρια και ναούς του Κάστρου που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της περιήγησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024