Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤουριστικοί πράκτορες από τη Γεωργία και την Αρμενία στη Ρόδο
Προβολή προορισμού

Τουριστικοί πράκτορες από τη Γεωργία και την Αρμενία στη Ρόδο

Θα ακολουθήσουν σειρά αφίξεων πτήσεων charters οι οποίες θα μεταφέρουν τουρίστες από τη Γεωργία και την Αρμενία την υπόλοιπη τουριστική περίοδο.

Σαράντα τρεις πράκτορες από τη Γεωργία και την Αρμενία υποδέχθηκε  ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς παρουσία του αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κ. Μανώλη Καμπουρόπουλου, του προέδρου της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργου Ματσίγκου, του γενικού διευθυντή του ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. κ. Μπάμπη Παλογιαννίδη και της διευθύντριας της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κας Βεατρίκης Σέρβου.
 
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Δημοκρατική”, η πρώτη πτήση charter από την Τιφλίδα θα αφιχθεί στη Ρόδο την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και θα ακολουθήσει σειρά αφίξεων πτήσεων charters οι οποίες θα μεταφέρουν τουρίστες από τη Γεωργία και την Αρμενία για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου. Για την ημέρα εκείνη έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση υποδοχής της πτήσης charter από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
 
Η Ρόδος είναι ένας διεθνής τουριστικός προορισμός που κάθε χρόνο υποδέχεται τουρίστες από ολόκληρη την Ευρώπη και από άλλα μέρη του κόσμου. Με την εμπειρία των πολλών δεκαετιών στον τομέα του τουρισμού αποτελεί έναν φιλόξενο προορισμό που διακρίνεται για την ιστορία και τον πολιτισμό της, για τα θρησκευτικά της μνημεία, για τις παραλίες και την ηλιοφάνειά της, για τη φυσική ομορφιά, τη χλωρίδα και την πανίδα της, για τη γαστρονομία της και κυρίως για τη φιλοξενία της» δήλωσε σε τοπικά ο κ. Κουσουρνάς.

Η Ρόδος διακρίνεται για την ξενοδοχειακή της υποδομή και για τη φιλοξενία της. Κάθε τουρίστας αντιμετωπίζεται ως μοναδικός και του παρέχονται υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Η ηλιοφάνεια που τη χαρακτηρίζει τις περισσότερες ημέρες του χρόνου δίνουν τη δυνατότητα στον τουρίστα να την επισκέπτεται όλους τους μήνες του χρόνου” δήλωσε σε τοπικά μέσα ο κ. Μανώλης Καμπουρόπουλος, αντιδήμαρχος Τουρισμού.
 

Επισης η υπεύθυνη των προγραμμάτων για την Ελλάδα από τη Γεωργία κυρία Nato Kiknavelidze επεσήμανε σε δηλώσεις της σε τοπικά μέσα, «Τις ημέρες της παραμονής τους στη Ρόδο έχουν επισκεφθεί πολλά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους και θρησκευτικά μνημεία και είναι ενθουσιασμένοι με την ομορφιά και το μεγαλείο τους. Οι Ροδίτες είναι πολύ φιλόξενοι και για το λόγο αυτό ήδη αισθάνονται τη Ρόδο σαν το σπίτι τους. Όταν γυρίσουν στη χώρα τους θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού μας και θα προτρέψουν όλους τους συμπατριώτες τους να την επισκεφθούν».
 
Οι τουριστικοί πράκτορες πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους θα επισκεφθούν και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου όπως η Σύμη.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024