Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέοι στόχοι για την EFAPCO
MICE

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέοι στόχοι για την EFAPCO

Η θέση του Γενικού Γραμματέα παραμένει στη Σίσσυ Λυγνού από την Ελλάδα (HAPCO).

Την εκλογή του Ivo Miksa στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Οργανωτών Συνεδρίων (EFAPCO) για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως επίσης και ένα πολυσχιδές πλάνο μελλοντικών δράσεων, ενέκρινε ανώνυμα το Διοικητικό Συμβούλιο της EFAPCO λίγες ώρες πριν την έναρξη της έκθεσης imex14, που πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Μαΐου 2014 στη Φρανκφούρτη.
 
Ο 48χρονος Ivo Miksa από την Πράγα είναι ο πρώτος πρόεδρος της Ομοσπονδίας που εδρεύει στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, έπειτα από μία δεκαετία κατά την οποία η Προεδρία ανήκε στην Ισπανία, την Ελλάδα, το Βέλγιο και τελευταία την Πορτογαλία υπό το τιμόνι της Luisa Ahrens Teixeira. O Ivo Miksa είναι εταίρος από το 1992 στην εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων Guarant International, ενώ διατηρεί θέση μέλους και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γραφείου Συνεδρίων της Πράγας.
 
Καθήκοντα Α’ αντιπροέδρου θα διατελεί ο Sam van de Kerckhof από το Βέλγιο και Β’ αντιπροέδρου ο Piotr Wilczek από την Πολωνία.
 
Η θέση του γενικού γραμματέα παραμένει στη Σίσσυ Λυγνού από την Ελλάδα (HAPCO) και ο Norbert Bomba από την Σλοβακία (SAPCO) αναλαμβάνει τη θέση του ταμία.
 
Τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν στις Βρυξέλλες υπό την στενή επίβλεψη του επίτιμου προέδρου της EFAPCO, Nicola Le Brun.
 
Όπως δήλωσε ο νέος πρόεδρος της EFAPCO, Ivo Miksa: «η Ομοσπονδία καλείται να αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμη σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου διοργάνωσης συνεδρίων, μέσω υπηρεσιών υποστήριξης και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν της τα ειδικά χαρακτηριστικά των εθνικών αγορών και κατ’ επέκταση τις προσδοκίες των ευρωπαίων και διεθνών συνέδρων. Πρέπει επίσης να συνεχίσει να προωθεί τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες της στις Κυβερνήσεις της Ε.Ένωσης και της Ε. Επιτροπής. Με αυτά στο μυαλό καλούμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και έχουμε μία φωνή!».

 

Στη φωτογραφία : ο πρόεδρος της EFAPCO, Ivo Miksa

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024