Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςOrange Cruises: Οργανωμένες αναχωρήσεις κρουαζιέρων στη Μεσόγειο και τη Βαλτική
Κρουαζιέρες

Orange Cruises: Οργανωμένες αναχωρήσεις κρουαζιέρων στη Μεσόγειο και τη Βαλτική

H Orange Cruises ανακοινώνει την έναρξη κρατήσεων για τις οργανωμένες αναχωρήσεις για τη δυτική Μεσόγειο και τη Βαλτική με τα πολυτελή πλοία της Norwegian Cruise Line.

Την Τρίτη 27 Μαΐου, η Orange Cruises Hellas, αντιπρόσωπος της Norwegian Cruise Line στην Ελλάδα, διοργάνωσε εκδήλωση στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής επίσκεψης, οι συνεργάτες ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, περιηγήθηκαν στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της Norwegian Cruise Line και ειδικότερα για τα ειδικά πακέτα κρουαζιέρας, σε συνδυασμό με αεροπορικά εισιτήρια και Έλληνα συνοδό, που διοργανώνονται το φετινό καλοκαίρι από την Orange Cruises. 
 
Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους, ο γενικός διευθυντής της Orange Cruises Hellas, κ. Γιώργος Παλιούρας, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην τοπική αγορά, η δημιουργία τέτοιων πακέτων, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους Έλληνες ταξιδιώτες και περιλαμβάνουν την αεροπορική μετάβαση και Έλληνα συνοδό σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, σε σταθερές, ανταγωνιστικές τιμές. “Τα προγράμματά μας, ανταποκρίνονται τόσο στους λάτρεις της κρουαζιέρας όσο και σε ταξιδιώτες που θα ήθελαν να επιλέξουν για πρώτη φορά την κρουαζιέρα για τις διακοπές τους”.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με τη Norwegian Cruise Line και ειδικότερα για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης ή αποβίβασης στον Πειραιά σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας“, συμπλήρωσε ο κ. Παλιούρας.
 
Φωτογραφία από την εκδήλωση στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit.

 
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το Norwegian Spirit θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες ταξιδιώτες να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και να επισκεφτούν τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες, κορυφαία διαμονή και αξέχαστες στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια.
 
Οι οργανωμένες κρουαζιέρες του καλοκαιριού με μια ματιά:
  • “Τα Διαμάντια της Μεσογείου Ι & ΙΙ”. Επιλέγοντας μία από τις δύο 11ήμερες κρουαζιέρες, με αναχώρηση 28 Ιουλίου (επιβίβαση από Βαρκελώνη/αποβίβαση στον Πειραιά) και “Τα Διαμάντια της Μεσογείου ΙΙ”, με αναχώρηση στις 13 Αυγούστου (επιβίβαση από Πειραιά/ αποβίβαση από Βαρκελώνη), θα ταξιδέψετε με το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit στη Βαρκελώνη (Ισπανία), την Τουλόν (Γαλλία), το Λιβόρνο/ Φλωρεντία/ Πίζα (Ιταλία), την Τσιβιταβέκια/ Ρώμη & τη Νάπολη/ Πομπηία (Ιταλία), τη Μύκονο, την Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι/Έφεσος (Τουρκία). Στη δεύτερη αναχώρηση, το δρομολόγιο εκτελείται αντίστροφα.
  • Μαγευτική Βενετία, 6 ημέρες”. Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit της Norwegian Cruise Line (NCL), αναχωρεί από τον Πειραιά στις 7 Αυγούστου, για τον ρομαντικότερο προορισμό της Ευρώπης, τη μαγευτική Βενετία.
  • “Πρωτεύουσες της Βαλτικής, 10 ημέρες”. Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Star της Norwegian Cruise Line (NCL), ταξιδεύει από/ προς Κοπεγχάγη (Δανία) στις 30 Ιουλίου & 17 Αυγούστου, με προορισμό τις πόλεις Βαρναμούντε (Βερολίνο), Ταλλίν (Εσθονία), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Στοκχόλμη (Σουηδία).
 
Στη φωτογραφία το κρουαζιερόπλοιο “Norwegian Spirit”.
 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024