Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕπίσημη έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων Conferience.com
MICE

Επίσημη έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων Conferience.com

Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

Τον Απρίλιο του 2013, η Financial-Academy.gr, εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, business analytics και Private Equity & Startups, δημιούργησε το ConferenceV.com το οποίο εξελίχθηκε στη σημερινή παγκόσμια πλατφόρμα διάδρασης συνεδρίων, το conferience.com. Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κ.λπ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, ερωτήσεων, ερευνών, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση και άλλες εξατομικευμένες λύσεις.

Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια από το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, την Boussias Communications, την OTEAcademy, την EuropeanForums, την SAP Hellas, το JobFairAthens, την Cosmote, την Τράπεζα Πειραιώς, το Corallia Cluster, καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα σεμινάρια και έρευνες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024