Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη πτήσεων της Zagrosjet από το Ιράκ προς την Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Ιούνιος 2014, 11:18

Η αεροπορική εταιρεία Zagrosjet θα συνδέει τη Λάρνακα με την πόλη Ερμπίλ του Ιράκ, με πτήσεις που θα εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα, με αεροσκάφη τύπου Airbus 320 και 321.


Ξεκίνησε τις πτήσεις προς στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Ιράκ η αεροπορική Zagrosjet. Η εταιρεία θα συνδέει τη Λάρνακα με την πόλη Ερμπίλ του Ιράκ, με πτήσεις που θα εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα, με αεροσκάφη τύπου Airbus 320 και 321.

Η Hermes Airports αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Hermes, Wes Porter, καλωσόρισε την Zagrosjet στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι η αερογραμμή, επανασυνδέει την Κύπρο με το Ιράκ, γεγονός το οποίο δημιουργεί καινούργιες προοπτικές συνεργασίας σ’ όλους τους τομείς, όπως είναι η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός, όπως επίσης η διαπολιτισμική ανταλλαγή ιδεών και κουλτούρας”.

Ο κ. Porter τόνισε ότι “το επιβατικό κοινό στο Ερμπίλ θα αναγνωρίσει γρήγορα ότι η Κύπρος, εκτός από έναν εκπληκτικό τουριστικό προορισμό, αποτελεί επίσης, μια πύλη μέσω της οποίας οι Ιρακινοί μπορούν να ταξιδέψουν στον υπόλοιπο κόσμο, όπως είναι η Ευρώπη και η Βόρειος Αφρική. Παράλληλα οι ταξιδιώτες της Κύπρου έχουν από σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Ερμπίλ και να γνωρίσουν από κοντά το διαμάντι του Βορείου Ιράκ και της Μέσης Ανατολής”.

Μιλώντας εκ μέρους της Zagrosjet ο κ. Kregar Gardi, εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας, εξέφρασε τη χαρά του για τη σύνδεση Λάρνακας – Ερμπίλ και τόνισε ότι “η Κύπρος αποτελεί για τους Ιρακινούς, ένα εξελισσόμενο τουριστικό προορισμό, ενώ εξήρε και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στις αεροπορικές εταιρείες το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top