Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα εποχή στο ξενοδοχείο Dassia Chandris με την δημιουργία του “C spa”
Ξενοδοχεία

Νέα εποχή στο ξενοδοχείο Dassia Chandris με την δημιουργία του “C spa”

Έναρξη λειτουργίας του νέου πολυτελούς κέντρου ευεξίας και αναζωογόνησης 'C spa' στο ξενοδοχείο Dassia Chandris στην Κέρκυρα.

Το ξενοδοχείο Dassia Chandris του Ομίλου Χανδρή ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του νέου πολυτελούς κέντρου ευεξίας και αναζωογόνησης “C spa”.
 
Το νέο spa διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και περιλαμβάνει: χώρο υποδοχής, αποδυτήρια, καμπίνες θεραπειών, και χώρο “Thermal suites” με Sauna, Hammam-steam bath και jacuzzi με ελεύθερη χρήση για τους πελάτες του spa.
 
Οι επισκέπτες του spa, με τη φροντίδα των έμπειρων αισθητικών, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει και να απολαύσουν θεραπείες προσώπου, σώματος, μασάζ, υπηρεσίες περιποίησης άκρων καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης.
 
Όλες οι περιποιήσεις και θεραπείες γίνονται με τα διεθνούς φήμης προιόντα της Apivita, τα οποία διατίθενται και στο κατάστημα προιόντων (spa shop).

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024