Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤα World Travel Awards θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Όμιλο Διβάνη
World Travel Awards

Τα World Travel Awards θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Όμιλο Διβάνη

Τα World Travel Awards, η κορυφαία διοργάνωση της τουριστικής βιομηχανίας γνωστά και ως “Oscars της ταξιδιωτικής βιομηχανίας” θα πραγματοποιηθούν στις 2 Αυγούστου στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Η εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη έχει σαν στόχο την επιτυχημένη ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη υποδέχθηκε πλήθος εκπροσώπων των media και του επιχειρείν, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 2 Αυγούστου στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Φέτος, τα World Travel Awards (WTA), γνωστά ως “Oscars της ταξιδιωτικής βιομηχανίας”, συμπληρώνουν 21 χρόνια συνεχούς διεξαγωγής, έχοντας καθιερωθεί ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός θεσμός σε παγκόσμια κλίμακα. Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα διεξαχθεί μια εκδήλωση με τους πλέον σημαντικούς εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας δίνοντας τους την ευκαιρία να μεταφέρουν την εμπειρία τους, να γίνουν άτυπα “πρεσβευτές” της Ελλάδας , στους διεθνείς διαμορφωτές τάσεων και media.
 
Τη βραδιά άνοιξε η κυρία Νίκη Φωτίου, Marketing & PR Manager του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, υπογραμμίζοντας τη σημασία του θεσμού για την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό:
 
«Για πρώτη φορά στην πορεία αυτή των 21 χρόνων τα World Travel Awards θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, και είμαστε πολύ περήφανοι που θα φιλοξενηθούν στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Εδώ θα πραγματοποιηθεί το European Gala Ceremony στις 2 Αυγούστου με τη λαμπερή παρουσία των κυριότερων εκπροσώπων από κορυφαία brands της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, που θα βρεθούν στην χώρα μας για να διεκδικήσουν τις πολυπόθητες διεθνείς διακρίσεις του κλάδου, στο πρώτο ‘red carpet event’ που φιλοξενεί η Αθήνα. Με αφετηρία τα World Travel Awards, οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Ελλάδα, να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά της και να απολαύσουν τις ελληνικές γεύσεις ανακαλύπτοντας την παράδοσή μας μέσα από ένα εικονικό ταξίδι που θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία της χώρας προβάλλοντας το λαμπερό παρελθόν της και αναδεικνύοντας παράλληλα και το σύγχρονο  της προσωπείο και την κουλτούρα που κάνουν την Ελλάδα μοναδικό, διαχρονικό προορισμό για κάθε επισκέπτη καθ’ολη την διάρκεια του έτους

 Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Μαίρη Συνατσάκη, Κωστής Κατσακιώρης, Νίκη Φωτίου – Marketing & PR Manager του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη
 

Ο κύριος Ανδρέας Στυλιανόπουλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΤΕ αλλά και η κυρία Καλλιόπη Ανδριοπούλου PR director του Athens Convention Bureau υπογράμμισαν τη σημασία της πρωτοβουλίας του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη να φιλοξενήσει αύτη την παγκόσμιου κύρους εκδήλωση στηρίζοντας μια συνολική προσπάθεια προβολής και ανάκαμψης του τουριστικού ελληνικού Βrand. 
 
Η πολύ-αναμενόμενη εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Athens Convention Bureau περιλαμβάνει ένα πλήρες 3ήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, που μοναδικό στόχο έχει την επιτυχημένη ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού και της φιλοξενίας. 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024