Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Gulf Air επαναφέρει τις πτήσεις προς Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Gulf Air επαναφέρει τις πτήσεις προς Αθήνα

Η αεροπορική εταιρεία και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών γιορτάζουν την επιστροφή της Gulf Air στην ελληνική αγορά. Η Gulf Air θα εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με αεροσκάφος τύπου Airbus A320-ER, που διαθέτει δύο κατηγορίες θέσεων, με 14 καθίσματα Falcon Gold Class και 96 καθίσματα Οικονομικής Θέσης.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, γιόρτασε πρόσφατα την επαναφορά πτήσεων προς Αθήνα. Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου, η τελετή “σύνδεσης της κορδέλας”, καθώς και επίσκεψη στο αεροσκάφος, παρουσία υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών της Gulf Air, στελεχών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ξένων αξιωματούχων, δημοσιογράφων, αλλά και επιβατών που ταξίδευαν με την εναρκτήρια πτήση.

Η διευθύνουσα οικονομική σύμβουλος της Gulf Air, κα Sahar Ataei σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε τα δρομολόγια προς Αθήνα, δεδομένων των θετικών ενδείξεων ανάκαμψης που εμφανίζει η ελληνική οικονομία. Η Gulf Air διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Μέσης Ανατολής και η τοποθέτηση της στην αγορά μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες άνετη σύνδεση σε προορισμούς εργασίας ή αναψυχής, εντός της περιοχής, αλλά και σε άλλα σημεία μέσω του κεντρικού μας αερολιμένα στο Μπαχρέιν”.

Η Gulf Air θα εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με αεροσκάφος τύπου Airbus A320-ER, το οποίο διαθέτει δύο κατηγορίες θέσεων, με 14 καθίσματα Falcon Gold Class και 96 καθίσματα Οικονομικής Θέσης. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για την αεροπορική εταιρεία, και κατασκευασμένο σύμφωνα με διάφορα στοιχεία που προήλθαν από σχόλια επιβατών, το A320-ER είναι το μοναδικό αεροσκάφος της κατηγορίας του παγκοσμίως που διαθέτει καθίσματα που μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια καθώς και το πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ακολουθεί το πρόγραμμα πτήσεων: 

Αριθμός πτήσης

Αεροδρόμιο αναχώρησης

Ώρα αναχώρησης

Αεροδρόμιο άφιξης

Ώρα άφιξης

     Συχνότητα

GF0040

Αθήνα

17:05

Μπαχρέιν

21:05

Δευ., Τετ., Πέμτ. & Παρ

GF0039

Μπαχρέιν

11:40

Αθήνα

16:20

Δευ., Τετ., Πέμτ. & Παρ

*Οι εμφανιζόμενες ώρες είναι τοπικές

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024