Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαH Mideast τοπικός διοργανωτής του Διεθνούς Ιατρικού Συνεδρίου Υπέρτασης 2014 στην Αθήνα
MICE

H Mideast τοπικός διοργανωτής του Διεθνούς Ιατρικού Συνεδρίου Υπέρτασης 2014 στην Αθήνα

Το συνέδριο 'ESH/ ISH Hypertension 2014' πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από 13 έως 16 Ιουνίου. Περισσότεροι από 6.000 σύνεδροι συμμετείχαν στο συνέδριο που διεξήχθη από την ΕΕΥ, την ESH και την ISH.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του κοινού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Υπέρτασης (ΕΕΥ), της Ευρωπαϊκής (ESH) και της Διεθνούς Εταιρίας Υπέρτασης (ISH), “ESH/ ISH Hypertension 2014”. Το εν λόγω συνέδριο πραγματοποιείται κάθε 6 χρόνια και συνιστά τη σημαντικότερη επιστημονική εκδήλωση παγκοσμίως σε ό,τι αφορά την υπέρταση και τους σχετιζόμενους με αυτήν κινδύνους. Η Mideast, ως διοργανώτρια εταιρεία συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων, ανέλαβε την υποστήριξη και τον τοπικό συντονισμό του διεθνούς αυτού συνεδρίου που αποτελεί μέρος μιας σειράς συνεδρίων παγκοσμίως αναγνωρισμένων και διακεκριμένων από τους επαγγελματίες στο χώρο του ιατρικού και φαρμακευτικού κλάδου, ιδιαίτερα αυτού της καρδιολογίας.

Στο ESH/ ISH Hypertension 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου, συμμετείχαν περισσότεροι από 6.000 σύνεδροι από 87 χώρες του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι ESH και ISH επέλεξαν την Ελλάδα ως τόπο διεξαγωγής συνεδρίου τους και καθοριστικό ρόλο σε αυτή τους την επιλογή διαδραμάτισαν οι ενέργειες της Ελληνικής Εταιρίας Υπέρτασης και κυρίως του προέδρου αυτής και διευθυντή του Καρδιολογικού τμήματος του Ασκληπιείου Βούλας, καθηγητή κ. Αθανάσιου Ι. Μανώλη.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, γενική διευθύντρια και ιδιοκτήτρια της Mideast, δήλωσε: “Τόσο οι δημόσιοι φορείς όσο και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, καταβάλουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας μας και ιδιαιτέρως του συνεδριακού τουρισμού, ο οποίος έχει ακόμη μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης στην Ελλάδα. Το Συνέδριο αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Mideast να αποδείξει για ακόμη μια φορά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στη διοργάνωση των συνεδρίων και βέβαια στην Ελλάδα την ευκαιρία να επικοινωνήσει στο παγκόσμιο στερέωμα ότι δεν είναι απλά ένας καλοκαιρινός προορισμός, αλλά μια χώρα με σύγχρονες υποδομές, ιδανική για όλες τις εποχές, και ιδιαίτερα για τον Συνεδριακό Τουρισμό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024