Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Etihad Airways στην Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Ιούνιος 2014, 15:25

Η Etihad Airways πρόσφατα ανακοίνωσε την ενίσχυση του πτητικού της προγράμματος από το Άμπου Ντάμπι προς τη Λάρνακα σε πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεταξύ 1ης Ιουλίου και 30ης Σεπτεμβρίου 2014, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά.


Τα πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Κύπρο γιόρτασε η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και σε συνεργασία με τη Hermes Airports επεφύλαξαν τη Δευτέρα 16 Ιουνίου μια σειρά από εκπλήξεις στους επιβάτες, μεταξύ των οποίων η μετάβασή τους στο Άμπου Ντάμπι με ένα από τα αεροσκάφη της εταιρείας που είναι αφιερωμένα στη Φόρμουλα 1.

Στα πλαίσια σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο γενικός διευθυντής της Etihad Airways και το προσωπικό της εταιρείας ευχαρίστησαν τους επιβάτες για τη συνεχή υποστήριξη και επιλογή του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τα επαγγελματικά τους ταξίδια ή για σκοπούς αναψυχής. Κατά τη διάρκεια της τελετής έγινε κοπή τούρτας και προσφέρθηκαν κεράσματα.

Η Etihad Airways πρόσφατα ανακοίνωσε την ενίσχυση του πτητικού της προγράμματος από το Άμπου Ντάμπι προς τη Λάρνακα σε πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεταξύ 1ης Ιουλίου και 30ης Σεπτεμβρίου 2014, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά, συνδέοντας την Κύπρο με περισσότερους από 100 προορισμούς που περιλαμβάνονται στο δίκτυο της εταιρείας στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τη Νότιο Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλασία.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top