Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία Costa Navarino και ALBA Graduate Business School at The American College of Greece
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεργασία Costa Navarino και ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

Η Costa Navarino θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του MSc in Tourism Management στις εγκαταστάσεις του Navarino Dunes, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο επισκέψεις των φοιτητών εντός της ακαδημαϊκής χρονιάς.

To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και η Costa Navarino ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία για το πρόγραμμα MSc in Tourism Management.

Κινητήρια δύναμη, o κοινός στόχος  για την ανάπτυξη ειδικευμένων επαγγελματιών και των μελλοντικών ηγετών του κλάδου, που θα είναι ανταγωνιστικοί, με υψηλές δεξιότητες σε διεθνές επίπεδο και θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανύψωση του ελληνικού τουρισμού σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

Η συνεργασία θα είναι πολύ-επίπεδη και θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, καθώς τόσο η Costa Navarino, όσο και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece κατέχουν εξέχουσα θέση στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Πιο συγκεκριμένα, η Costa Navarino θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του MSc in Tourism Management στις εγκαταστάσεις του Navarino Dunes που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, συνεδριακό κέντρο, γήπεδο γκολφ, κέντρα απασχόλησης παιδιών και πολλές ακόμη δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο επισκέψεις των φοιτητών εντός της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Καθώς σκοπός του Προγράμματος είναι ο συνδυασμός θεωρητικών γνώσεων με πρακτικές δεξιότητες, η Costa Navarino  έχει αναλάβει την οργάνωση 5 workshops στους τομείς: Hospitality Management, Finance and Cost Accounting, Managing Service Operations, Destination Management, Purchasing and Supply Management.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024