Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCreta Maris Green Team και Junior Academy μαζί για το περιβάλλον
Ξενοδοχεία

Creta Maris Green Team και Junior Academy μαζί για το περιβάλλον

Η Creta Μaris Green Team αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Creta Maris και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με αφορμή την ημέρα ανακύκλωσης και στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris Beach Resort υποδέχθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 30 Ιουνίου 2014 το ιδιωτικό πρότυπο νηπιαγωγείο Χερσονήσου Junior Academy.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των παιδιών για την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης σκουπιδιών όπως γυαλί, λάδι, χαρτί, λαμπτήρες, μικροσυσκευές και μπαταρίες. Τα 61 παιδιά, ηλικίας έως 5 ετών, επισκέφτηκαν τους χώρους διαλογής και ανακύκλωσης των σκουπιδιών του ξενοδοχείου και είδαν πως μια μεγάλη επιχείρηση μπορεί εύκολα να δώσει μια ανάσα στον πλανήτη.

Στη συνέχεια τα παιδιά πέρασαν την ημέρα τους στο βιολογικό αγρόκτημα του ξενοδοχείου όπου επισκέφτηκαν τα ζώα και μάζεψαν κολοκυθάκια από τον κήπο και αυγά από τις κότες, με τα οποία ο σεφ τους έφτιαξε “σφουγγάτο” για φαγητό.

Υπενθυμίζεται ότι η Creta Μaris Green Team αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Creta Maris και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λπ. υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στο έργο φορέων όπως η Περιφέρεια Κρήτης, η Νομαρχία Ηρακλείου, οι Δήμοι Νομού Ηρακλείου κ.ά.

Συνοψίζοντας το Creta Maris με τη δραστήριότητά του αυτή, αποσκοπεί, να περάσει ένα μήνυμα “πράσινης”-οικολογικής συνείδησης σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος, το οποίο θα αποτελεί λαμπρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024