Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΤρία νέα υποκαταστήματα σε Ελλάδα και Τουρκία για τη Mideast
Τουριστικά γραφεία

Τρία νέα υποκαταστήματα σε Ελλάδα και Τουρκία για τη Mideast

Η Mideast ανοίγει τις αγορές της Γλυφάδας, Μυκόνου και Κωνσταντινούπολης. Η κίνηση αναμένεται να οδηγήσει στην ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά.

Η Mideast ανακοινώνει το μεγαλύτερο βήμα επέκτασης της εταιρείας -σύμφωνα με τη διοίκησή της- στην 30χρονη ιστορία της στο χώρο του τουρισμού και των συνεδρίων, με την παρουσίαση τριών νέων υποκαταστημάτων της στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Mideast ανοίγει τις αγορές της Γλυφάδας, της Μυκόνου και της Κωνσταντινούπολης, επεκτείνοντας στρατηγικά το δίκτυό της στις τρεις αυτές σημαίνουσες τουριστικά αγορές.

Το προάστειο της Γλυφάδας επιλέχθηκε για τη γεωγραφικά στρατηγική του θέση που εξυπηρετεί απόλυτα μεγάλο μέρος της πελατειακής βάσης της Mideast. Αντίστοιχα, το κατάστημα στη Μύκονο άνοιξε στην οδό Ματογιάννη, τον πιο κεντρικό δρόμο της Χώρας της Μυκόνου, με στόχο τόσο την προσέλκυση του μεγάλου αριθμού τουριστών που περνούν καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο, όσο και την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων και επιχειρηματιών του νησιού. Τέλος, μέσα από τα νέα της γραφεία στην Κωνσταντινούπολη, η εταιρεία εδραιώνει την ηγετική της θέση στο τουριστικό κομμάτι από και προς Τουρκία.

Η φυσική παρουσία της εταιρείας με γραφεία στις συγκεκριμένες αγορές έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτιστοποίηση της προσφερόμενης εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών της Mideast και αναμένεται να οδηγήσει στην επέκταση της πελατειακής της βάσης και ως εκ τούτου στην ενίσχυση της θέσης της στην Ελληνική αγορά.

Η ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε: “Η Mideast έχει κλείσει τα 30 χρόνια ζωής και ιστορίας της στο κομμάτι του ταξιδιού και σαν ένα παιδί που μεγαλώνει, δε σταματά να εκπλήσσει και εμάς τους ίδιους για τις δυνατότητές της, τις δυνατότητες των ανθρώπων της, όλων μας. Με τρία νέα υποκαταστήματα συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, πίστη στις δυνάμεις μας και, πιο πολύ από όλα, άσβεστο πάθος για εξυπηρέτηση. Τα σχέδιά μας όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Ομάδα μας παράγει καθημερινά ιδέες τις οποίες αξιολογούμε και θέτουμε αντίστοιχα σε εφαρμογή. Είμαστε μία Ομάδα γεμάτη όνειρα που ευελπιστούμε μέρα με τη μέρα, ένα ένα να γίνονται πραγματικότητα. Όλα αυτά με μία υπόσχεση: να στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντάς τους εμπειρίες ζωής”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024