Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΗ Στρατηγική του Κυπριακού Τουρισμού ως το 2010 εξετάζεται σε συνέδριο

Η Στρατηγική του Κυπριακού Τουρισμού ως το 2010 εξετάζεται σε συνέδριο

Η Στρατηγική του Κυπριακού Τουρισμού ως το 2010 είναι ένα από τα θέματα που θα αναλυθούν στο συνέδριο που διοργανώνει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) της Κύπρο την […]

Η Στρατηγική του Κυπριακού Τουρισμού ως το 2010 είναι ένα από τα θέματα που θα αναλυθούν στο συνέδριο<...> που διοργανώνει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ<.>) της Κύπρο<.> την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2001 στο ξενοδοχείο Hilton της Λευκωσίας.

Θέμα του συνεδρίου είναι "Οι προκλήσεις για την τουριστική βιομηχανία στη νέα χιλιετία" και Κύπριοι και ξένοι εμπειρογνώμονες καλύψουν θέματα όπως οι διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό και η διαμόρφωσή τους μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις, τα τουριστικά πακέτα και οι προοπτικές, η επίδραση της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση στον κυπριακό τουρισμό, το όραμα της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας, οι διάφορες μορφές τουρισμού κ.ά.

Τις διεθνείς πτυχές θα αναπτύξουν ομιλητές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων και Οργανωτών ταξιδιών και άλλοι διεθνείς εμπειρογνώμονες. Κύπριοι ειδικοί θα καλύψουν την κυπριακή πλευρά. Άρχισε, ήδη, να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή λόγω της σημασίας του τουρισμού για την κυπριακή οικονομία και των προκλήσεων που αναφύονται από τις διεθνείς συγκυρίες.

Το συνέδριο θα είναι ολοήμερο και αρχίζει στις 9.00 π.μ. με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τον πρέσβη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον πρόεδρο του ΚΟΤ και τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ.

Ακολουθεί η παρουσίαση θεμάτων και συζήτηση στην ενότητα Εθνικού Στρατηγικού Τουρισμού 2010. Θα γίνουν εισηγήσεις από τη γενική διευθύντρια του ΚΟΤ, Φρύνη Μιχαήλ, τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, δρα Dawid de Villiers και ομιλίες από το διευθύνοντα σύμβουλο του συγκροτήματος Navigador, Philip Αmmerman, τον γενικό διευθυντή των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Xρίστο Κυριακίδη και τον ανώτερο λειτουργό του ΚΟΤ, κ. Λεύκο Φυλακτίδη.

Στην απογευματινή σύνοδο, το συνέδριο θα ασχοληθεί με την ενότητα "Περιφερειακή αγορά και εξελίξεις τουριστικού προϊόντος". Θα γίνουν εισηγήσεις από τον γενικό γραμματέα της ΕCΤΑΑ, κ. Μichel de Βlust, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ειδικών Ενδιαφερόντων και Πολιτιστικού Τουρισμού, κ. Γιώργο Μιχαηλίδη, τον Κύπριο ειδικό σε θέματα συνεδριακού και τουρισμού κινήτρων, κ. Pίκο Iασονίδη και τον πρώην πρόεδρο του ΕΟΤ και σύμβουλο για το διεθνή τουρισμό, κ. Γιάννη Άγγλο.

Το συνέδριο θα κλείσει με ομιλία του κ. Θάσου Κατσουρίδη, με θέμα "Το όραμα του κυπριακού τουρισμού στον νέο αιώνα".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024