Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςLouis Cruises: Σημαντική αύξηση των κρατήσεων λόγω της digital επικοινωνίας της εταιρείας
Κρουαζιέρα

Louis Cruises: Σημαντική αύξηση των κρατήσεων λόγω της digital επικοινωνίας της εταιρείας

Με αφορμή τους 100.000 fans που μετράει πλέον η σελίδα της στο Facebook, η Louis Cruises ευχαριστεί θερμά το κοινό από όλον τον κόσμο, που ανταποκρίνεται στην διαδικτυακή της παρουσία και τη στηρίζει έμπρακτα.

Η Louis Cruises επενδύει καθημερινά στη διαδραστική και άμεση επικοινωνία με τους υποστηρικτές της, έχοντας ως απώτερο στόχο την αξιοποίηση του συγκεκριμένου μέσου, ως κανάλι πωλήσεων, το οποίο επεκτείνεται σε όλον τον κόσμο και φαίνεται να έχει καταφέρει.

“Έχοντας φτάσει στα μέσα του 2014, μπορούμε να παρατηρήσουμε πλέον μια σημαντική αύξηση στις κρατήσεις της εταιρείας. Αυτή η αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην digital επικοινωνία μας, η οποία αποτελεί το κύριο κανάλι προσέγγισης του ενδιαφερόμενου κοινού από αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Βρετανία κ.λπ.”, δηλώνει ο κ. Βασίλης Βουμβουλάκης, Ε-Business Manager της Louis Cruises.

Το Facebook, επιτρέπει στην εταιρία να έρχεται σε επαφή άμεσα με το κοινό της και να τους εξυπηρετεί αποτελεσματικά, διατηρώντας παράλληλα μια πιο προσωπική επαφή μαζί τους. Όλη αυτή η επικοινωνία, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης και επέκτασης, ενώ η ανταπόκριση διαρκώς αυξάνεται.

Πρόκειται για κοινό από περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο, με το οποίο η Louis Cruises μοιράζεται την αξέχαστη εμπειρία της κρουαζιέρας, συμβάλλοντας  στην ανάδειξη του αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού και την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα. “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα για την Louis Cruises, η οποία συντελεί σε σημαντικό βαθμό στην προαγωγή του ελληνικού τουρισμού”, δηλώνει η κα Όλγα Σπαθή, Operations Director της
Reprise Media, υπεύθυνης εταιρίας για την παρουσία της Louis Cruises στα κοινωνικά δίκτυα.

Εν τω μεταξύ, δύο ακόμα μουσικές συναυλίες για τους επιβάτες του Louis Cristal ετοιμάζει η Louis Cruises -με τις Demy και Ελένη Φουρέιρα. Στην τριήμερη κρουαζιέρα που ξεκινά στις 18 Ιουλίου με την ονομασία ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’ και προορισμό τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο και τη Μήλο, Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες θα απολαύσουν την Demy, ενώ  αντίστοιχα, στις 28 Ιουλίου και στη διάρκεια της τετραήμερης κρουαζιέρας του Louis Cristal με τους νέους και μοναδικούς προορισμούς, δηλαδή τη Σύρο, το Τσεσμέ, το Μπόντρουμ (Μύκονος Τουρκίας),την Κω, την Ίο και τη Σαντορίνη, η Ελένη Φουρέιρα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες. Παράλληλα, ο γνωστός παραγωγός και DJ του ραδιοφωνικού σταθμού “Λάμψη 92,3” Δημήτρης Μηλιόγλου, θα παίξει μουσική στη ντίσκο του κρουαζιερόπλοιου Louis Cristal.

Η Louis Cruises διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές εκδηλώσεις για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς που φέτος για πρώτη φορά η εταιρεία συστήνει στο κοινό. Παράλληλα τους προσκαλεί να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες της χώρας μας, μέσα από τη μουσική, την ιστορία, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία και την ελληνική παράδοση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024