Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Όλ. Κεφαλογιάννη με τον Γ. Μπουτάρη για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση της Όλ. Κεφαλογιάννη με τον Γ. Μπουτάρη για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρης διατύπωσε προτάσεις προς την υπουργό Τουρισμού για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού και αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν σχέση με προωθούμενες διατάξεις του νέου τουριστικού νομοσχεδίου.

H τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, ήταν το αντικείμενο συζήτησης σε συνάντηση που είχε χθες η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, στο Υπουργείο Τουρισμού.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό. O κ. Μπουτάρης διατύπωσε προτάσεις για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού και αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν σχέση με προωθούμενες διατάξεις του νέου τουριστικού νομοσχεδίου.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε παράλληλα τις δυνατότητες που έχει η Θεσσαλονίκη στον τομέα του τουρισμού πόλεων, τις προοπτικές που υπάρχουν και αναφέρθηκε στη σημασία  συντονισμού του έργου μεταξύ των υπηρεσιών.

Η κα Κεφαλογιάννη από την πλευρά της επανέλαβε ότι στις άμεσες προτεραιότητες της εφαρμοζόμενης τουριστικής πολιτικής είναι ο εμπλουτισμός του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών, η ποιοτική βελτίωση και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, μέσα από την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό, ενώ τόνισε ότι πράγματι από τον καλύτερο συντονισμό εξαρτώνται πολλά για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024