Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςPacific World Destination Index: Η Ελλάδα στους top3 MICE προορισμούς στην Ευρώπη
MICE

Pacific World Destination Index: Η Ελλάδα στους top3 MICE προορισμούς στην Ευρώπη

Η Ελλάδα μπήκε στην κορυφαία τριάδα (Νο3) των καλύτερων προορισμών MICE, σύμφωνα με τον δείκτη Pacific World Destination Index. Η Αθήνα και η Μύκονος είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για cities incentives και συνέδρια, 'χάριν στη μοναδική μείξη αρχαίας ιστορίας και έντονου lifestyle, καθώς και λόγω της εντυπωσιακής φυσικής ομορφιάς τους'.

Η Pacific World ανακοίνωσε τον 3ο Destination Index, προσφέροντας σε διοργανωτές εκδηλώσεων, incentives και συνεδρίων έναν εξελιγμένο δείκτη των δημοφιλών προορισμών για τη συγκεκριμένη αγορά σε διεθνές επίπεδο.

Αναλυτικότερα:

  • Στην περιοχή της Ασίας, η Νότιος κορέα, η Ινδονησία και η Κίνα κάνουν τη δεύτερη κατά σειρά εμφάνισή τους στις τρεις πρώτες θέσεις δημοφιλώνπροορισμών MICE. Στη Νότια Κορέα, η Σεούλ εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής πόλη, ακολουθούμενη από την Busan.
  • Στην Κίνα, το Πεκίνο, η Σαγκάη και η Xian είναι από τους περιζήτητους προορισμούς, αν και πλέον οι διοργανωτές -κυρίως φαρμακευτικών συνεδρίων και incentives- δείχνουν ενδιαφέρον για τις Chongqin, Chengdu και Guangzhou.
  • Στην Ευρώπη, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Ιταλία κατατάσσεται ως ο κορυφαίος προορισμός για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Αφρική (ΕΜΕΑ), ακολουθούμενη από την Ισπανία και την Ελλάδα, δύο νέους κορυφαίους προορισμούς, για διαφορετικό είδος συνεδρίων και εκδηλώσεων.
  • Η Ελλάδα εισέρχεται στην κατάταξη ως το Νο3 κορυφαίος προορισμός, με την Αθήνα και τη Μύκονο να είναι οι πιο δημοφιλείς πόλεις για incentives και συνέδρια, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό τους με αρχαία ιστορία και έντονο τρόπο ζωής, καθώς και εκπληκτική φυσική ομορφιά τους.

Τέλος, χάρη στη στρατηγική συμμαχία με την αμερικανική εταιρεία DMC, ACCESS Destinations Services, ο Δείκτης Pacific World Index περιλαμβάνει επίσης τους τρεις πρώτους προορισμούς στις ΗΠΑ: Λας Βέγκας, Φλόριντα και Βόρεια Καλιφόρνια.

Pacific World Destination Index

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024