Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα εμφάνιση για το Mykonos Theoxenia
Ξενοδοχεία

Νέα εμφάνιση για το Mykonos Theoxenia

Με ανανεωμένη εμφάνιση και σημαντική διάκριση για το 2014 από το TripAdvisor, το Mykonos Theoxenia υποδέχεται για τη νέα περίοδο τους επισκέπτες του.

Με νέα εμφάνιση και χαλαρή διάθεση υποδέχεται το Mykonos Theoxenia τους επισκέπτες του, καθώς προχώρησε σε ανανέωση του Lobby, αναβιώνοντας με επιτυχία τη δεκαετία του ’60. Παράλληλα, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας από τους σύγχρονους φιλοξενούμενους που το βαθμολόγησαν και το κατέταξαν στα κορυφαία ξενοδοχεία. Σε αυτό το πλαίσιο έλαβε το σημαντικό Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2014 από το TripAdvisor.

Το Mykonos Theoxenia, στο πλαίσιο της ανανέωσής του για τη φετινή χρονιά, προχώρησε σε αλλαγή των υφασμάτων των καθιστικών και ανανέωσε το χώρο υποδοχής με νέες διακοσμητικές πινελιές κυρίως με την προσθήκη αντικειμένων αυτής της εποχής, τα οποία εναρμονίζονται  με την ιστορία και την αρχιτεκτονική του κτίσματος. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κίτρινο, το απαλό ροζ και το γκρι με νότες του πράσινου, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα προσφέρει οικειότητα, νοσταλγία  και μοναδική απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας.
 
Το Mykonos Theoxenia, του Ομίλου Louis και μέλος των Design Hotels of the World, κτίστηκε την αρχή της δεκαετίας του ’60 με αρχιτέκτονα τον διάσημο Άρη Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια ανακαινίστηκε από τον διακεκριμένο σχεδιαστή Άγγελο Αγγελόπουλο.

Δίπλα στους περίφημους ανεμόμυλους της Μυκόνου, το ξενοδοχείο διαθέτει 38 deluxe δωμάτια και 12 σουίτες, όλα με μοναδικό στυλ, μια μεγάλη free form πισίνα με τζακούζι, κέντρο υγείας και ομορφιάς, καταπράσινοι κήποι, εσωτερικό και εξωτερικό μπαρ και εστιατόριο πάνω στο κύμα και θέα το κάτασπρο ξωκλήσι στο βράχο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024