Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνδιαφέρον και της Aegean Airlines για τις Κυπριακές Αερογραμμές
Αεροπορικές εταιρείες

Ενδιαφέρον και της Aegean Airlines για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Ανακοίνωση από την Aegean συμμετοχής της στο αρχικό στάδιο διαδικασίας πώλησης των Κυπριακών Αερογραμμών ή στοιχείων ενεργητικού της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας.

Αίτημα για τη συμμετοχή της στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας πώλησης των Κυπριακών Αερογραμμών κατέθεσε χθες η Aegean Airlines, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Σημειώνεται ότι χθες το απόγευμα έληξε η προθεσμία της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε στρατηγικούς ή οικονομικούς επενδυτές να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση είτε των μετοχών είτε σημαντικών περιουσιακών στοιχείων του αερομεταφορέα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Aegean, η εταιρεία αναφέρει ότι “ανάλογα με τη διαδικασία που θα ορίσει η Κυπριακή Δημοκρατία και μετά την αξιολόγηση των δεδομένων που θα προκύψουν, θα καταλήξει στα όποια πιθανά επόμενα βήματα”.

Μία ημέρα νωρίτερα, υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη Τύπου της low-cost αεροπορικής Ryanair στη Λευκωσία, ο διευθύνων σύμβουλός της, Michael O’ Leary δήλωσε ενδιαφέρον για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι πιθανόν να προβούμε σε κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις Κυπριακές Αερογραμμές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024