Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροβολή των γαμήλιων ταξιδιών στην Ελλάδα στις αγορές της Ασίας
Γαμήλια ταξίδια

Προβολή των γαμήλιων ταξιδιών στην Ελλάδα στις αγορές της Ασίας

Η Ελλάδα ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου βρέθηκε μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας YourWeddingInGreece.com στην εξειδικευμένη έκθεση γάμων της Ταϊλάνδης προβάλλοντας την ιδέα ότι αποτελεί εκτός από ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό και έναν επίγειο παράδεισο για τη διοργάνωση γάμων.

Με μεγάλη επιτυχία υποδέχθηκε το ταϊλανδικό κοινό τη διοργάνωση γάμων στη χώρα μας, μια χώρα ήδη γνωστή για τις τουριστικές ομορφιές της. Η διαφημιστική καμπάνια YourWeddingInGreece.com συμμετείχε με μεγάλο περίπτερο στην έκθεση Wedding Fair 2014 που έγινε στην Μπαγκόκ τον Ιούνιο του 2014. Από το περίπτερο μοιραζόταν το περιοδικό YourWeddingInGreece που προβάλει τα καλύτερα σημεία της χώρας μας για τη διοργάνωση γάμων, όπως επίσης και τις καλύτερες επιχειρήσεις δίνοντας έτοιμες λύσεις σε όσους επιθυμούν να κάνουν το γάμο τους στην Ελλάδα.

Το περίπτερο ήταν στολισμένο παραδοσιακά ελληνικά με την υποστήριξη του ελληνικού εστιατορίου Olive Greek – Mediterranean Cuisine που βρίσκεται στην Μπαγκόκ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ταϊλάνδη υπάρχει μια όλο και αυξανόμενη μέση τάξη, της οποίας οι νέοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην χώρα μας και ο συνδυασμός ενός παραδοσιακού γάμου στην Ελλάδα με διακοπές και μήνα του μέλιτος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Τα γαμήλια ταξίδια γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθιση στις αγορές της Ασίας όπου πολλοί μελλόνυμφοι επιλέγουν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους στο εξωτερικό ή απλά να κάνουν ένα προ-γαμήλιο ταξίδι ή το ταξίδι του μέλιτος εκτός της χώρας διαμονής τους.

Ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διεθύνων σύμβουλος της εταιρείας Travel Media Applications, από την Μπακγκόκ όπου βρίσκεται, δήλωσε ότι “ο κλάδος του γάμου στη χώρα μας είναι άρτια οργανωμένος με πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών για το μελλόνυμφο ζευγάρι. Η ελληνική παράδοση και κουλτούρα άλλωστε έχει ‘φροντίσει’ για την ανάδειξη του θεσμού του γάμου στο πιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός του ανθρώπου. Αυτήν ακριβώς την εμπειρία ζητούν να ζήσουν οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα μας, οι οποίοι τα τελευταία έτη αυξάνονται θεαματικά από κάθε μεριά της υφηλίου. Αυτή λοιπόν την εμπειρία θέλουν να ζήσουν και οι νέοι Ταϊλανδοί οι οποίοι πραγματοποιούν μαζί με τους υπόλοιπος Ασιάτες χιλιάδες γάμους στην Ελλάδα. Το κοινό υποδέχθηκε με ξεχωριστή χαρά το περιοδικό που προβάλει επιχειρήσεις και προορισμούς για γάμο και ρωτούσε για περαιτέρω ενημέρωση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024