Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCaramel Grecotel Boutique Resort, το νέο ξενοδοχείο της Grecotel στο Ρέθυμνο
Ξενοδοχεία

Caramel Grecotel Boutique Resort, το νέο ξενοδοχείο της Grecotel στο Ρέθυμνο

Η πισίνα εντυπωσιάζει με φωτισμό και χρώματα που εναλλάσσονται, ξύλινα deck και σαλόνια ηλιοθεραπείας με ιδιαίτερα εξωτικά έπιπλα σε σχήμα φύλλων και ιδιωτικά Gazebo με ολοήμερο service.

Στην “καρδιά” της “Κρητικής Ριβιέρας” και μόλις μερικά λεπτά από τη βενετσιάνικη καστροπολιτεία του Ρεθύμνου άνοιξε το Caramel Boutique Resort του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel.

Το Caramel Grecotel Boutique Resort διακρίνεται για την εκκεντρική πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει. Πάνω σε μια  αμμουδιά 11 χλμ., που απλώνεται μέχρι το Ρέθυμνο, στόχος του είναι ο συνδυασμός μιας ανάλαφρης ατμόσφαιρας ενός ελληνικού νησιού με την εκλεπτυσμένη φιλοξενία και το εξαιρετικό service ενός σύγχρονου boutique resort.

Το ξενοδοχείο αποπνέει αίσθηση πολυτελούς μεσογειακού προορισμού με βεράντες, ρομαντικές γωνιές και εξωτικούς κήπους πλάι στη θάλασσα. Η πισίνα εντυπωσιάζει με φωτισμό και χρώματα που εναλλάσσονται, ξύλινα deck και σαλόνια ηλιοθεραπείας με ιδιαίτερα εξωτικά έπιπλα σε σχήμα φύλλων και ιδιωτικά Gazebo με ολοήμερο service.
 
Μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε 70 Luxury Suites, Caramel Μaisonettes και δύο Bedroom Beach Villas. Οι “γειτονιές” με τις εντυπωσιακές σουίτες, μεζονέτες και βίλες με ιδιωτικές αυλές είναι περιτριγυρισμένες από κήπους, πλακόστρωτα, και εξωτικούς φοίνικες. Χειροποίητα πλακάκια “ντύνουν” τα πατώματα των δωματίων, τα οποία διαθέτουν ακριβά έπιπλα με μαρκετερί και υφάσματα επώνυμων σχεδιαστών σε αποχρώσεις του λευκού και της θάλασσας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024