Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Belvedere Hotel παρουσιάζει μοναδικά έργα σύγχρονης τέχνης φιλοξενώντας τη Rapity Gallery
Πολιτισμός

Το Belvedere Hotel παρουσιάζει μοναδικά έργα σύγχρονης τέχνης φιλοξενώντας τη Rapity Gallery

Ιδιαίτερα έργα σύγχρονης τέχνης διεθνών διακεκριμένων καλλιτεχνών παρουσιάζονται σε συνεργασία με τη Rapity Gallery στο Belvedere Hotel της Μυκόνου.

Το εμβληματικό Belvedere Hotel, στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου, ενώνει τις δυνάμεις του με την υψηλών προδιαγραφών γκαλερί Rapity Gallery και παρουσιάζουν στο χώρο του ξενοδοχείου ιδιαίτερα έργα σύγχρονης τέχνης διεθνών διακεκριμένων καλλιτεχνών.
 
Έχοντας ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στα εικαστικά δρώμενα του νησιού εδώ και 19 χρόνια, η Rapity Gallery επιλέγει εκλεκτά γλυπτά και πίνακες φιλοτεχνημένους από αναγνωρισμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες του εξωτερικού, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του παγκόσμιου art scene.
 
Φέτος, το Belvedere Hotel στη Μύκονο, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε σπάνια έργα τέχνης και πρωτότυπες τεχνικές στον pop-up χώρο της Rapity Gallery που λειτουργεί στην είσοδο του ξενοδοχείου, από διακεκριμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Hunt Slonem, Carole Feuerman, Massimo Listri, Peter Anton, Hanneke Beaumont, Sean Henry, εμπλουτίζοντας την αισθητική εμπειρία που βιώνει ο κάθε επισκέπτης του.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024