Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςMichael O’Leary (Ryanair): Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές
Αεροπορικές εταιρείες

Michael O’Leary (Ryanair): Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Ο λόγος για το μη έντονο ενδιαφέρον της Ryanair είναι τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυπριακές Αερογραμμές όπως τα συνταξιοδοτικά σχέδια, το ιστορικό ζημιών και η ενδεχόμενη επιστροφή κρατικών ενισχύσεων ύψους 100 εκατ. ευρώ περίπου.

Η Ryanair δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την απόκτηση των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Michael O’ Leary σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο στο πλαίσιο ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου της γνωστής low cost αεροπορικής εταιρείας.
 
Συγκεκριμένα ο Michael O’ Leary δήλωσε: “Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι οποίες κληροδοτούν τεράστια ζητήματα: συνταξιοδοτικά σχέδια, ιστορικό ζημιών και φαίνεται ότι θα πρέπει να επιστρέψουν περίπου 100 εκατ. ευρώ κρατικής ενίσχυσης“.
 
Επίσης διευκρίνησε ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος της εταιρείας για τις Κυπριακές Αερογραμμές υποβλήθηκε επειδή της το ζήτησε η κυπριακή κυβέρνηση.
 
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα εκδηλώθηκε μη δεσμευτικό ενδιαφέρον για τον κυπριακό αερομεταφορέα από 21 συνολικά εταιρείες συμπεριλαμβανομένου της Ryanair.

 
Στη φωτογραφία, ο CEO της low-cost αεροπορικής Ryanair, Michael O’ Leary.
 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024