Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπεριόριστη δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στο Αεροδρόμιο του Μονάχου
Αεροδρόμια

Απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στο Αεροδρόμιο του Μονάχου

Στο παρελθόν, η πρόσβαση στο διαδίκτυο από το αεροδρόμιο του Μονάχου ήταν δωρεάν μόνο για τα πρώτα 30 λεπτά. Tώρα το αεροδρόμιο σε συνεργασία με τον πάροχο, την Deutsche Telekom επιτρέπει απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση.

Μια νέα υπηρεσία στο Αεροδρόμιο του Μονάχου επιτρέπει πλέον σε επιβάτες και επισκέπτες να σερφάρουν στο Internet χωρίς χρέωση, για όσο χρονικό διάστημα θέλουν. Ανεξάρτητα από τη συσκευή – smartphone, laptop ή tablet – όλοι οι χρήστες του αεροδρομίου θα έχουν πλέον γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο.
 
Στο παρελθόν, η πρόσβαση στο διαδίκτυο από το αεροδρόμιο του Μονάχου ήταν δωρεάν μόνο για τα πρώτα 30 λεπτά. Τώρα το αεροδρόμιο σε συνεργασία με τον πάροχο, την Deutsche Telekom επιτρέπει απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση.
 
Ο τρόπος πρόσβασης απλός: Απλά ανοίγει ο επισκέπτης ένα πρόγραμμα περιήγησης της κινητής συσκευής του ή επιλέγει την επιλογή “Telekom” σύμφωνα με τα διαθέσιμα δίκτυα στις ρυθμίσεις της συσκευής. Μια σελίδα εκκίνησης Telekom θα ανοίξει αμέσως. Ένας σύνδεσμος οδηγεί το χρήστη στο αεροδρόμιο του Μονάχου στη σελίδα σύνδεσης (Flughafen München GmbH) για μια γρήγορη και εύκολη εγγραφή.
 
Για να γίνει το σερφάρισμα ακόμη πιο εύκολο για μελλοντικές επισκέψεις, οι χρήστες θα είναι σε θέση να ρυθμίσουν την πρόσβαση χρησιμοποιώντας τη δική τους διεύθυνση e-mail. Λεπτομέρειες θα σταλούν με e-mail μετά την πρώτη φορά χρήσης του δικτύου WLAN. Μόλις ο χρήστης κάνει εγγραφή, η απεριόριστη πρόσβαση θα του είναι διαθέσιμη σε μελλοντικές επισκέψεις, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφεί ξανά.
 
Αυτή η βελτιωμένη υπηρεσία για τους χρήστες του διαδικτύου που προσφέρεται από την εταιρεία διαχείρισης του αεροδρομίου αποτελεί ακόμα μία πτυχή των προσπαθειών της να ενισχύσει την εμπειρία των επιβατών και των επισκεπτών του αεροδρομίου του Μονάχου. Μόνο πριν από λίγους μήνες, το αεροδρόμιο του Μονάχου για ακόμη μια φορά κατετάγη νούμερο ένα μεταξύ των αερολιμένων της Ευρώπης και νούμερο τρία σε όλο τον κόσμο σε μια παγκόσμια έρευνα σε περίπου 13 εκατ. επιβάτες.
 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024