Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦωτογραφικός διαγωνισμός από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού
Προβολή προορισμού

Φωτογραφικός διαγωνισμός από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού

Ο διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SEEMORE στην κατηγορία ‘Ευφυής Ενέργεια’ και διοργανώνεται από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2014.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) προσκαλεί ντόπιους και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε φωτογραφικό διαγωνισμό με δώρα διπλές προσκλήσεις για το Fasouri Watermania Waterpark.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να φωτογραφηθούν ή να φωτογραφίσουν τους φίλους τους σε ποδήλατο, λεωφορείο ή άλλο φιλικό στο περιβάλλον μέσο διακίνησης και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες στο facebook.com/limassoltourism (επιλογή SEEMORE photo contest) για να λάβουν μέρος. Η κλήρωση θα γίνεται κάθε βδομάδα και οι τυχεροί θα ανακοινώνονται στον συγκεκριμένο ιστοχώρο.

Ο διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SEEMORE στην κατηγορία ‘Ευφυής Ενέργεια’, και διοργανώνεται από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2014.

Η δράση αυτή είναι μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της ΕΤΑΛ για προώθηση της χρήσης μέσων διακίνησης φιλικότερων στο περιβάλλον από επισκέπτες και ντόπιους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024