Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΠέντε πλήρως προσβάσιμες παραλίες για άτομα σε αναπηρικό τροχοκάθισμα στην Κύπρο
Προσβάσιμος τουρισμός

Πέντε πλήρως προσβάσιμες παραλίες για άτομα σε αναπηρικό τροχοκάθισμα στην Κύπρο

Σε πέντε παραλίες της Κύπρου έχουν εγκατασταθεί συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στο νερό 'seatrac', τα οποία εύκολα και ασφαλισμένα μεταφέρουν το άτομο μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Συνολικά πέντε παραλίες σε Πρωταρά, Αγία Νάπα, Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς, προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα που κινούνται με αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ) σε πέντε παραλίες στη χώρα έχουν εγκατασταθεί συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στο νερό “seatrac”, τα οποία εύκολα και ασφαλισμένα μεταφέρουν το άτομο μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Οι παραλίες  είναι: Πρωταράς – Γιάννα Μαρί, Αγία Νάπα – Βαθιά Γωνιά, Λεμεσός – Ακτή Ολυμπίων δίπλα από το μόλο, Πάφος – ΣΟΔΑΠ και Πόλις Χρυσοχούς – τουριστική πλαζ.

Στη φωτογραφία, το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑΜΕα με τροχοκάθισμα στην παραλία Γιάννα Μαρί στον Πρωταρά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024