Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΧρυσό μετάλλιο 'Τravelife' για το Creta Maris Beach Resort
Διάκριση ξενοδοχείου

Χρυσό μετάλλιο 'Τravelife' για το Creta Maris Beach Resort

To 'Travelife' είναι ένα διεθνές σύστημα πιστοποίησης, το οποίο βοηθά ξενοδοχεία και καταλύματα, να βελτιώσουν τον τρόπο διαχείρισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.

Το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort γιόρτασε την βράβευση του απο τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης “Travelife” και την απόκτηση του χρυσού μεταλλίου για την διετία 2014-2016, διοργανώνοντας καθαρισμό των εξωτερικών  χώρων του ξενοδοχείου.

To “Travelife” είναι ένα διεθνές σύστημα πιστοποίησης, το οποίο βοηθά ξενοδοχεία και καταλύματα, να βελτιώσουν τον τρόπο διαχείρισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων. Απαραίτητη προυπόθεση για την απονομή του χρυσού μεταλλίου, συνιστά η αυστηρή τήρηση όλων των κριτηρίων αειφορίας, η ενθάρρυνση του συνόλου για συμμετοχή σε ανάλογες περιβαλλοντικές ενέργειες και η τήρηση των κρατικών διαδικασιών σχεδιασμού.

Με αφορμή την χρυσή βράβευση του ξενοδοχείου και στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris Beach Resort πραγματοποίησε καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου με αφετηρία την είσοδο του ξενοδοχείου και κατεύθυνση πρός  τον κεντρικό δρόμο Χερσονήσου – Ηρακλείου. Είναι αξιοσημείωτο ότι η εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων και των πελατών ήταν πολύ μεγάλη και απόλυτα ενθαρρυντική για τη συνέχεια του “πράσινου” έργου του Creta Maris Beach Resort και της προσπάθειας να περάσει ένα μήνυμα οικολογικής συνείδησης σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος, το οποίο θα αποτελεί λαμπρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024