Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνεργασία της Αλβανίας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού
UNWTO

Συνεργασία της Αλβανίας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Κοινή διάσκεψη του UNWTO (Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού) και της Αλβανίας στις 20 Οκτωβρίου στα Τίρανα, για τη θέμα της τουριστικής εποχικότητας.

Η αλβανική κυβέρνηση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού θα οργανώσουν από κοινού διεθνή διάσκεψη για να συζητήσουν τρόπους και να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με την διαχείριση της εποχικότητας στον τουρισμό.

Το συνέδριο, με τίτλο “Διαχείριση της εποχικότητας στον τουρισμό” θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου στην αλβανική πρωτεύουσα, Τίρανα, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων ΑΤΑ.

Οι εποχικές διακυμάνσεις στον αριθμό των επισκεπτών, που είναι ευρέως γνωστή ως εποχικότητα στον τουρισμό, συνδέονται στενά με τις καιρικές συνθήκες ή άλλους παράγοντες, όπως οι θρησκευτικές, δημόσιες ή σχολικές διακοπές.

Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν για να μοιραστούν και να συζητήσουν τις εμπειρίες τους και τις στρατηγικές που επιτρέπουν τόσο στις δημόσιες αρχές όσο και την επιχειρηματική κοινότητα να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της εποχικότητας, έτσι ώστε να ενθαρρυνθεί η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί υπουργική στρογγυλή τράπεζα με θέμα “Ο ρόλος των κυβερνήσεων στην αντιμετώπιση του εποχιακού τουρισμού” στο πλαίσιο του συνεδρίου, με ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές και τις βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Πρόγραμμα Συνεδρίου ‘Διαχείριση της εποχικότητας στον τουρισμό’

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024