Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπέκταση του χαρτοφυλακίου του Ομίλου Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts
Ξενοδοχεία

Επέκταση του χαρτοφυλακίου του Ομίλου Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts

Ο ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts κ. Μάκης Κουκουλάκης προσανατολίζεται να εντάξει στο δυναμικό του ομίλου νέα ξενοδοχεία στη Σκιάθο. Πολύ κοντά σε συμφωνία επίσης βρίσκονται συνομιλίες για μονάδες στον Αγ. Αθανάσιο και τη Χαλκιδική.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με βραβεύσεις και ευχαριστημένους πελάτες, επενδύει σε νέες ξενοδοχειακές μονάδες. Έχοντας ήδη στην διάθεση 4 ανακαινισμένα ξενοδοχεία στη Σκιάθο, 2 στη Θεσσαλονίκη, στο Πήλιο και Χαλκιδική ανακοινώνει την πρόθεσή του να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του.

Από την νέα τουριστική σεζόν, με ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας, συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις και με νέα στρατηγική marketing, ο ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων κ. Μάκης Κουκουλάκης προσανατολίζεται να εντάξει στο δυναμικό του ομίλου νέα ξενοδοχεία στη Σκιάθο. Πολύ κοντά σε συμφωνία επίσης βρίσκονται συνομιλίες για μονάδες στον Αγ. Αθανάσιο και τη Χαλκιδική.

“Οι πελάτες των ξενοδοχείων μας προερχόμενοι κυρίως από Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Σουηδία, Ιταλία αλλά και πολλές ακόμη χώρες, έχοντας ως προορισμό τη Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Πήλιο και σύντομα και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προκειμένου να απολάυσουν τις διακοπές τους”, αναφέρει η διοίκηση του Ομίλου.

Τέλος, ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts ανακοίνωσε, για άλλη μια χρονιά, τη διάκριση “certificate of excellence 2014” στα ξενοδοχεία του, La Piscine Art Hotel, Galaxy Art Hotel, καθώς και του εστιατορίου Μεσογειακής κουζίνας “Crazy Cow” στη Σκιάθο.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο La Piscine Art Hotel στη Σκιάθο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024