Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΜουσικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνης του 19ου αιώνα στο Louis Cristal
Κρουαζιέρα

Μουσικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνης του 19ου αιώνα στο Louis Cristal

Οι Café Aman Istanbul αναβιώνουν τη μουσική της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης του 19ου αιώνα σε μία ξεχωριστή συναυλία στο κρουαζιερόπλοιο 'Louis Cristal'.

Οι επιβάτες του “Louis Cristal” κατά τη διάρκεια της τριήμερης κρουαζιέρας με την ονομασία “Ειδυλλιακό Αιγαίο” που ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου, με προορισμούς τη Σύρο, το Τσεσμέ, το Μπόντρουμ, την Κω, την Ίο και τη Σαντορίνη, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν μουσικά στο 19ο αιώνα και να απολαύσουν τη ρεμπέτικη μουσική μαζί με το συγκρότημα Café Aman Istanbul.

Τραγουδώντας στα ελληνικά, αλλά και στα τουρκικά, οι Café Aman Istanbul θα παρουσιάσουν εν πλω ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο που βασίζεται σε τραγούδια που ταξίδεψαν στο χρόνο από τη βυζαντινή εποχή στην οθωμανική και από εκεί στο σήμερα, καθώς και τη μουσική των “Café Aman” της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης του περασμένου αιώνα.

Η πολυμελής και ταλαντούχα ορχήστρα των Café Aman Istanbul, θα δώσουν ένα ξεχωριστό μουσικό τόνο σε αυτήν την κρουαζιέρα. Και ιδανικός χώρος για αυτό το μουσικό “πάντρεμα” της Ελλάδας και της Τουρκίας, είναι το κρουαζιερόπλοιο της Louis Cruises.

Στo πλαίσιo της δέσμευσης της Louis Cruises να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση εν πλω, διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές κρουαζιέρες για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς της εταιρείας, να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες τους, μέσα από τη μουσική, την Ιστορία μας, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία της χώρας μας, την ελληνική παράδοση και άλλα πολλά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024