Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕλληνοαυστραλιανή κομεντί γυρίζεται στη Μύκονο
Προβολή προορισμού

Ελληνοαυστραλιανή κομεντί γυρίζεται στη Μύκονο

Η πλοκή της ταινίας πηγάζει από την επιθυμία των Helene και Peter Paroulakis, ομογενών από την Αυστραλία, να προβάλουν 'τη μαγεία της Ελλάδας και των ανθρώπων της εντός και εκτός συνόρων'.

Μετά τον Ελληνοαυστραλό Nick Giannopoulos, ο οποίος γύρισε την ταινία “Βασιλιάδες της Μυκόνου” (The Kings of Mykonos), στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων γυρίζεται αυτήν την εποχή το φιλμ “As Greek as it gets” των Helene και Peter Paroulakis, επίσης ομογενών από την Αυστραλία. Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία, που στόχο της έχει την παγκόσμια κινηματογραφική αγορά.

“Μετά την οικονομική κρίση που έπληξε την πατρίδα, νιώσαμε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη, όπως πολλοί άλλοι σαν κι εμάς που ζούμε στο εξωτερικό, να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη και την καλή έξωθεν μαρτυρία για έναν λαό με κουράγιο που υποφέρει πολύ” λέει η Helene Paroulakis.

“Η πλοκή της ταινίας πηγάζει από τη μεγάλη επιθυμία να προβάλουμε τη μαγεία της Ελλάδας και των ανθρώπων της εντός και εκτός συνόρων”, συμπληρώνει ο Peter Paroulakis, που συνυπογράφει με την κόρη του το σενάριο.

Η ταινία (προϋπολογισμού 4,3 εκατ. δολ). εκτιμάται ότι θα βγει στους κινηματογράφους το 2015.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024