Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαGrecotel: Νέα βραβεία για τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες της αλυσίδας

Grecotel: Νέα βραβεία για τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες της αλυσίδας

Η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel πρόσφατα ανακοίνωσε ότι 4 από τα ξενοδοχεία της βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του παγκόσμιου προγράμματος της TUI με νέες διακρίσεις για το περιβαλλοντικό τους […]

Η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel<.> πρόσφατα ανακοίνωσε ότι 4 από τα ξενοδοχεία της βρίσκονται ανάμεσα<...> στα καλύτερα ξενοδοχεία του παγκόσμιου προγράμματος της TUI με νέες διακρίσεις για το περιβαλλοντικό τους πρόγραμμα.

Τα βραβεία TUI HOLY 2001 βρήκαν το Grecotel Malia Park πέμπτο στην γενική κατάταξη και τα ξενοδοχεία Grecotel Rithymna Beach, Grecotel Creta Palace, και Grecotel Agapi Beach να ακολουθούν ανάμεσα στα 100 πρώτα. Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία TUI HOLY προκύπτουν από την αξιολόγηση των ξενοδοχείων του προγράμματος της TUI από τους ίδιους τους πελάτες με τη συμπλήρωση ενός ανεξάρτητου ερωτηματολογίου.

Με τον ίδιο τρόπο βραβεύονται από τους πελάτες της TUI τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και οι ξενοδοχειακές αλυσίδες για τις περιβαλλοντικές τους δραστηριότητες με το βραβείο 'TUI UMWELT CHAMPION'.

Την διάκριση αυτή έλαβε πάλι το 2001 για Πέμπτη φορά η Grecotel καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις ξενοδοχειακές αλυσίδες. Το ξενοδοχείο Grecotel Malia Park φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά έλαβε το βραβείο 'TUI UMWELT CHAMPION', καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη λίστα των 10 καλύτερων ξενοδοχείων του προγράμματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024