Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνδιαφέρον 15 εταιρειών για τις Κυπριακές Αερογραμμές
Αεροπορικές εταιρείες

Ενδιαφέρον 15 εταιρειών για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary, ζήτησε και είχε σήμερα συνάντηση, στη Λευκωσία, με την ομάδα που χειρίζεται το θέμα της εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Δεκαπέντε αεροπορικές εταιρείες (μεταξύ αυτών και η Aegean) υπέγραψαν μη δεσμευτική πρόταση ενδιαφέροντος για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών. Ο συνολικός αριθμός εκείνων που υπέβαλαν, αρχικά, προτάσεις ενδιαφέροντος ανερχόταν στους 22.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Τόνης Αντωνίου, ο οποίος πρόσθεσε ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να υποβάλουν τις μη δεσμευτικές προτάσεις τους και το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου θα καθοριστεί το κατά πόσον οι ΚΑ θα παραμείνουν με το ίδιο καθεστώς ή όχι.

Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της χαμηλού κόστους ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε σήμερα ότι με τη βοήθεια της εταιρείας του, οι Κυπριακές Αερογραμμές θα μπορούσαν να εισέλθουν σε μια νέα πορεία ταχείας ανάπτυξης, με νέες διαδρομές και περισσότερες πτήσεις, που θα αυξήσουν τον αριθμό των επιβατών που μεταφέρουν κάθε χρόνο στα 3 εκατ. μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.

Ο Michael O’Leary ζήτησε και είχε σήμερα συνάντηση, στη Λευκωσία, με την ομάδα που χειρίζεται το θέμα της εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για τις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά και με τον υπουργό Συγκοινωνιών σχετικά με την πρόταση που υπέβαλε στην Κυβέρνηση η Ryanair, ανεξάρτητα από τη διαδικασία αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή, ενώ ζήτησε διευκρινίσεις και για θέματα που αφορούν το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024